Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през август?

Мистика
18:10 - 30 Юли 2021
12179
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през август?

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя специално за Lupa.bg освен дневния хороскоп според Луната, и хороскоп за месеца, като описва какво да очатква всяка зодия.

ОВЕН – месец август за вас е времето за забавления и почивка. Настроени сте за това. Друг е въпросът дали ще ви остане време за това, тъй като в работата при някои от вас може да стоят на дневен ред важни и неотложни задачи, които трябва да свършите, включително свързани със семейството и децата. В първите 2-3 дни на август контактите ще са малко затруднени и по-често ще срещате неразбиране, особено от страна на висшестоящи лица. Важни преговори и документални въпроси уредете до 11 август, а след това излезте в отпуск или довършете някои ангажименти в работата си. Ако сте на работа, внимавайте за спорове и конфликти с колеги, подчинени, роднини или наематели. След 15-ти имате шанс за нови приятелства и партньорства с по-дълготрайни отношения, независимо дали са интимни или бизнес. През последните 4-5 дни на месеца се предпазвайте от инфекции и измами.

ТЕЛЕЦ – имате възможност през този месец да спечелите повече пари, особено ако работите в сферата на търговията и услугите. Месецът е ползотворен и успешен също за творците, които безпроблемно ще реализират своите идеи и за спортистите, които ще се радват на високи спортни постижения. Но пък ако не излезете в отпуск и не отидете някъде на почивка, ще изпуснете невероятни преживявания и прекрасни места, които бихте могли да посетите.

Ще се чувствате енергични, ентусиазирани и дейни.

При някои от вас ще възникне необходимостта да обърнат повече внимание на нуждите и проблемите на своите деца, които бихте могли да разрешите успешно. Излизайте често сред природата, пътувайте, забавлявайте се с близките си хора. Настроени сте романтично в началото на август. Здравето ви е стабилно, а дори и при болните хора състоянието се очертава по-добро.

БЛИЗНАЦИ – месец август е наситен с много комуникации и пътувания. В същото време може да възникнат грижи около член на семейството или друг роднина. Някои от вас може да предприемат строително-ремонтни дейности в дома / вилата, други ще разрешават документално недвижими имущества, а трети да се преместят д друго жилище. Звездите през този месец внасят повече емоционално напрежение в ежедневието ви. Не се претоварвайте с работа, не рискувайте и се предпазвайте от травми или инциденти. Не разчитайте на помощ от колега или приятел, не споделяйте личните си планове или тайни. Ако работите с документи, внимавайте за грешки и измами. Между 19 и 24 август шофирайте много по-внимателно и ако сте извън дома си, вземете превантивни мерки срещу обири. Любовта, финансите и партньорските отношения след 17-ти ще процъфтяват.

РАК – за вас месец август е много силен по отношение на финансовите въпроси. Имате възможност да печелите повече, но не по лесния начин, а с труд и постоянство. Стабилното финансово положение ще открие пред вас и чудесни алтернативи за кратки пътувания от време на време. Не се отпускайте, тъй като след 17 август паричните постъпления може да намалеят или да се появят непредвидени разходи. През втората половина на месеца не харчете излишно пари, не правете големи капиталовложения. Бъдете по-внимателни в отношенията с партньора си и с други близки роднини. Не са изключени проблеми с документи или с автомобила, конфликти със съседи и с други хора от обкръжението ви между 19 и 24 август. В същия период шофирайте разумно, не с високи скорости. По-добре избягвайте в този интервал от дни пътувания на дълъг път. Внимавайте за измами / кражби.

ЛЪВ – през август някои от вас може да усетят понижена енергия и сили. Съсредоточете се върху собственото си развитие и финансовите въпроси. Между 8 и 11 август, както и в последните дни на месеца бъдете по-предпазливи за финансови и документални неприятности, измами или загуба на пари / документи. Склонни сте към риск и прибързани решения. Не се доверявайте на всеки. Шофирайте предпазливо, особено на 8 и 9. Подобряване на взаимоотношения, ползотворни контакти и финансови придобивки очаквайте след 17 - ти. Появяват се възможности за пътувания и почивки, за по-романтични и стабилни семейни отношения, за положително разрешаване на документални въпроси и подписване на договори с бъдещи постъпления. Получавате добри новини от близки хора.

Вашите брат или сестра ще ви изненадат и зарадват с положителни събития в семейството.

ДЕВА – месецът за вас се очертава доста динамичен. Много по-активни и дейни ще бъдете, но сте склонни и да рискувате. Това обаче не е препоръчително след 12 август. До 15 август интимните връзки, семейните отношения и финансовото състояние ще са стабилни и удовлетворяващи. Стремете се да бъдете малко в сянка, да не бъдете твърде напористи. Нуждаете се от сериозна почивка и ако не се уедините или отдръпнете за известно време от хората, през втората половина на месеца някои от вас може да влязат в сериозни спорове и конфликтни ситуации. Меркурий и Марс са в знака Дева, а те засилват вътрешното ви напрежение и предизвиква чести емоционални изблици. Ако се налага да пътувате, бъдете по-предпазливи и не шофирайте с висока скорост. Грижете се повече за здравето си, подсигурете си спокойна атмосфера и подбрана компания. Пазете документите си от загуба.

ВЕЗНИ – повечето от вас ще са изключително натоварени с работа и ангажименти през този месец. Желанието ви за успех е силно, чувствате се мотивирани. Но е препоръчително да не влагате твърде много усилия, съхранявайте енергията си. Шофирайте много разумно, ако трябва да се придвижвате с автомобил. Грижете се за своето и на партньора си здраве, възможни са проблеми с храносмилателната система, чревни и други инфекции. По-уязвими са хората с ендокринни заболявания. В закрити пространства носете маска. През втората половина на август Венера във Везни ще оказва много положително влияние върху семейните отношения и любовните връзки, както и върху финансите. Нуждата от хармония и желанието за любов са повишени. Но ако не сте свободни опасността от семейни конфликти е голяма и може да нараните партньора. Съсредоточете се върху човека до вас.

СКОРПИОН – време е, скъпи Скорпиони, да вземете глътка въздух след нелеките предходни два месеца. Имате много нови и интересни идеи, които през този месец можете да реализирате или поне да поставите началото. Ще получите подкрепа както от близките и приятелите си, така и от хората, от които зависи целият процес по реализация.

Не споделяйте всичко с всеки и не се поддавайте на изкушения за лесни печалби.

Възможно е да възникнат финансови трудности или да ви разочарова близък човек в средата на месеца. Високите ви очаквания могат да ви тласнат към повече критика през последната седмица на август. Но това може да породи спорове в отношенията с хората в обкръжението ви. Ако искате спокойствие и хармония, не се задълбочавайте твърде много в размисли и анализи. Отделете време за забавления, срещи с приятели и посещение на културни мероприятия.

СТРЕЛЕЦ – вие сте динамични натури по природа, затова бъдете готови през този месец за по-голяма активност. При повечето от вас тя ще бъде съсредоточена в работата / бизнеса. Предпазвайте се от спорове с висшестоящи и пазете имиджа си на работното място. Обръщайте повече внимание на детайлите при изпълнение на работните ви задължения, особено ако работите с документи. Бъдете по-изпълнителни през първата половина на август. През втората половина ще се чувствате по-стабилни финансово, ще получавате повече похвали и по-висока оценка от околните. Партньорските отношения в интимен и бизнес план ще са стабилни и ползотворни. Любовните отношения при свободните Стрелци ще са вдъхновяващо топли. Очаквайте нови приятели, които дават заявката за по-сериозни отношения в бъдещето. Бъдете по-сдържани емоционално и не рискувайте в нищо.

КОЗИРОГ – вие, както всички земни знаци, през този месец сте закриляни от звездите. Очаква ви месец с положителни обрати и събития. В любовта и партньорствата повече хармония ще има през първата половина на месеца, както и повече стабилност във финансов план. През втората половина на август бъдете по-внимателни с парите и собствеността си. Не разчитайте на похвали и особени печалби в бизнеса. Май е време за пътешествия и активни контакти с близки и роднини. Дали ще предприемете пътуване до далечна дестинация или ще предпочетете компанията на най-близките си тук, все ще се чувствате прекрасно. Можете също да уредите някои неуредени документални въпроси, да довършите работни ангажименти, ако сте на работа. Само между 22 и 27 август се предпазвайте от измами, кражби и интриги, които да ви разочароват. Избягвайте и пътувания през тези дни.

ВОДОЛЕЙ – при вас по-трудни са дните през първата половина на август. Може да възникне необходимостта от преразглеждане на приоритетите, разрешаване на банково-финансови или наследствени въпроси. Трябва да бъдете адаптивни и да се нагодите към определени условия или хора, от които очаквате подкрепа и зависи вашето спокойствие. По-добри приходи, по-топли взаимоотношения в семейството и в любовните връзки ще имате през втората половина на август. Това ще ви ентусиазира и мотивира. Ще сте по-удовлетворени емоционално и финансово. Ще се чувствате по-специални и харесвани, ще получавате повече подкрепа и ще имате много поводи за радост. Между 22 и 27 август бъдете по-пестеливи и не правете сериозни покупки или капиталовложения. Не давайте пари и не взимайте пари в заем. Обърнете специално внимание на нуждите на децата си.

РИБИ – мили, чувствителни Рибки, от вас през този месец се иска сериозна мобилизация, тъй като ви очаква много динамика и на моменти голямо напрежение.

Вие сте много интуитивни и адаптивни по природа.

Вслушвайте се по-често във вътрешния си глас преди да вземете някакво решение. Спазвайте законите и гледайте да не се забъркате в някаква неприятност. При някои от вас може да се наложи разрешаването на важни семейни въпроси. Ще чувствате силно емоционално напрежение на моменти и са възможни конфликти в семейството или в интимните връзки, от което да последват раздели. Ако сте готови за това, добре, но ако искате да запазите добри отношения, гледайте малките неразбирателства и спорове да не прерастват в сериозни. Предпазвайте се от сбивания, инциденти, инфекции и във вода. Не се разсейвайте зад волана или при пресичане на пътя.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 6, 13, 18, 19, 25 и 26 август.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 8, 9, 14, 15, 20, 21, 22, 27 и 28 август.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 3, 10, 11, 16, 17, 23, 24, 30 и 31 август.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АВГУСТ 2021:  

Новолуние – 08.08.2021 – 16:50 часа – Луна в Лъв
Първа четвърт – 15.08.2021 – 18:19 часа – Луна в Скорпион
Пълнолуние – 22.08.2021 – 15:02 часа – Луна във Водолей
Последна четвърт – 30.08.2021 – 10:13 часа – Луна в Близнаци

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.08.2021 от 10:41 ч. - 02.08.2021 до 11:46 ч.

04.08.2021 от 22:38 ч. - 05.08.2021 до 00:17 ч.

07.08.2021 от 01:11 ч. - 07.08.2021 до 10:31 ч.

09.08.2021 от 15:22 ч. - 09.08.2021 до 17:55 ч.

11.08.2021 от 14:21 ч. - 11.08.2021 до 23:08 ч.

13.08.2021 от 23:39 ч. - 14.08.2021 до 03:01 ч.

16.08.2021 от 06:05 ч. - 16.08.2021 до 06:12 ч.

18.08.2021 от 04:43 ч. - 18.08.2021 до 08:58 ч.

20.08.2021 от 02:59 ч. - 20.08.2021 до 11:49 ч.

22.08.2021 от 15:02 ч. - 22.08.2021 до 15:42 ч.

24.08.2021 от 12:12 ч. - 24.08.2021 до 21:57 ч.

27.08.2021 от 00:14 ч. - 27.08.2021 до 07:26 ч.

29.08.2021 от 17:58 ч. - 29.08.2021 до 19:42 ч.

31.08.2021 от 23:48 ч. - 01.09.2021 до 08:26 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.