Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през септември?

Кой да заложи на любовта и кой ще има късмет в работата, разкрива Марги Паскалева

Астрология
18:58 - 30 Август 2022
11326
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през септември?

Какво ви очаква през септември спрямо зодията ви, това разкрива астроложката Марги Паскалева пред Lupa.bg.

ОВЕН – много динамичен в работата, изпълнен с интересни контакти, пътувания и много забавления. След 10 септември някои от вас може да срещнат стари приятели и познати, а други да се върнат към предишни предложения или бизнес партньорства. Чувствате се жизнени, енергични и готови да приемете всяко предизвикателство.

Не разпилявайте енергията си в много дейности и занимания, а се концентрирайте в не повече от две. В периода след 10-ти се съсредоточете върху стари незавършени задачи или проекти – извършете ревизия, корекции и актуализация на документи и други работни дела. Сега не е добре да започвате нещо ново, да подписвате дългосрочни договори или да правите капиталовложения. Добър период за ремонти в дома, връщане на някакви задължения или жест, подобряване на взаимоотношения, реорганизация, реформиране и преосмисляне.

ТЕЛЕЦ – важен акцент през този месец за вас са финансовите въпроси, здравето, работата и ежедневните ви задачи. По-важните дела в работата свършете до 9 септември. След 10-ти може да има забавяне на развитието им, проблеми с техниката, връщане на документи за корекция и други ежедневни спънки. Това може да се отрази в заплащането и да се чувствате по-нестабилни финансово.

Работете по-внимателно с информация и документи, за да не допускате сериозни грешки. Бъдете особено внимателни в отношенията с колеги и не влизайте в конфликти на работното място. Не започвайте нова работа и други дейности. Някои от вас имат възможност да се върнат към стара работа, а при други да се наложи реорганизация във фирмата и съкращаване на персонал.

Във важните моменти разчитайте на свой стар приятел или възрастен роднина. Не прекалявайте със сладките храни и солта.

БЛИЗНАЦИ – вие ще бъдете по-дълго време под силното влияние на Марс в Близнаци (до 13.01.23), поради ретроградното му движение между 28.10.22 и 13.01.23 г. Ще се чувствате силни през този месец. Ежедневието ви ще е много забързано и динамично. Ще се интересувате от много неща и може да се наложи работите повече, за да покривате някои неочаквани разноски.

На някои от вас може да се наложи да разрешават семейни или имуществени въпроси. Въпреки трудностите, които може да срещате, имате възможност да се справите с повечето от тях. При необходимост разчитайте на близък роднина или човек на по-висока позиция в обществото.

Обръщайте повече внимание на партньора и децата си. Стремете се към стабилност, проявявайте търпение и постоянство. След 10-ти правете корекции, ремонти и реорганизации. Не купувайте техника и не започвайте нищо ново.

РАК – проверете договорите си за услуги, защото най-вероятно ще се наложи преподписване на договор или някакви промени по него. Септември е отличен месец за вас за частични или основни ремонти в дома, но не и за започване на ново строителство, покупка на имот или на битови уреди след 10-ти.

В работата някои дейности ще се случват по-бавно, а се налага поетите ангажименти да бъдат довършени до края на октомври. Въпреки това няма да срещате твърде много пречки по пътя си. Важното е да мислите реалистично и да не се отдавате на фантазии. Намирайте време за малко уединение и емоционално разтоварване, за да възстановявате силите си.

През втората половина на месеца доходите вероятно ще са недостатъчни, но пък можете да разчитате на постоянния си партньор. Вземете мерки срещу течове от съседи, а не са изключени и конфликти с тях.

ЛЪВ – ще се чувствате много въодушевени от ваши интересни нови идеи, които бихте искали да осъществите. Свършете някои по-важни задачи до 9-ти, защото след 10 септември делата ще започнат да се забавят и затрудняват, а съответно може да очаквате и забавяне или по-малко на приходи. Ако не заради контролни органи, то за ваше успокоение, направете ревизия на семейните или фирмени средства.

Периодът след 10-ти е много подходящ за самооценка и преосмисляне на собствените ценности – кое или кой са най-важни и ценни за вас, какво и кой ви прави щастливи, какво или кой ви пречи и т.н. Можете да върнете дълг или жест към някого, да подобрите взаимоотношения, да ремонтирате автомобила. Ако имате добро предложение, можете да рефинансирате съществуващ кредит. Не подписвайте нови дългосрочни договори, не купувайте техника за бита или автомобил.

ДЕВА – месец септември е много динамичен за вас, особено на работното място. Ще се наложи да полагате много усилия, за да успеете да се справите с многото ангажименти и комуникации на различни нива. Ще чувствате по-често напрежение и объркване, особено след 10-ти, затова трябва да планирате всичко така, че да го избегнете. Ретроградният Меркурий ще ви подтикне да се замислите за много неща от миналото, за работата си и за бъдещото си развитие в кариерен план, за важните неща в живота ви.

Разчитайте на своите ценни качества като специалист и покажете увереност в себе си. При някои от Девите предстоят промени в ръководството на фирмата или на работата ви. Въпреки това няма да ви липсват сила и борбеност. Докажете се и може да минете „между капките“. Използвайте ума и чара си, ще успеете. Коригирайте някои грешки, предложете практични решения.

ВЕЗНИ – през втората половина на месеца може да се почувствате някак объркани, замислени и вглъбени в себе си. Нуждаете се от малко спокойствие и уединение. Ще ви разведри и вдъхнови срещата със стар/а приятел/ка. Нуждаете се от топлота и разнообразие, но ако имате постоянен партньор стремете се да не давате повод за ревност. Интуицията ви е силна, така че не бихте си позволили да нараните близките си, нито да „разклатите везните“ в една или в друга посока.

Умеете да държите емоциите си под контрол, както и да говорите когато и пред когото трябва. Вгледайте се в себе си, поправете минали грешки в поведението си. Не се затваряйте в себе си, а разговаряйте с хората. По-възрастните представители да се грижат за здравето си и ако е необходимо направете изследвания.

След 10-ти не е благоприятно да се правят естетични корекции и операции, освен ако не е спешно.

СКОРПИОН – през септември можете вече да отдъхнете от напрежението в предходния месец август. Чувствате се уморени, с понижена енергия. Добре е да вземете малко отпуск, ако е възможно. Месецът не е подходящ за взимане на нови кредити, покупка на техника или автомобил, за даване на заеми. Акцент при вас са финансовите въпроси, а при някои и здравните.

Сега е подходящо да върнете заем, да рефинансирате кредит, да подмените някои лични документи или да ви върнат дължими пари. Направете профилактични медицински изследвания. Преразгледайте приятелския си кръг и не позволявайте да ви използват. Отношенията с партньора и други контакти ще са добри. Имате време и желание след 20 септември да сте близо един до друг с любимия човек и да се подкрепяте. Забавете темпото, направете анализ на минали грешки и проблеми. Безгрешни хора няма.

СТРЕЛЕЦ – за вас месец септември ще е доста динамичен, а може да се каже и напрегнат. При хората с бизнес може да се появи нелоялна конкуренция, да възникнат спорове и напрежение в отношенията с партньори или недоброжелатели. По природа сте изключително щедри и широкоскроени, но на моменти и твърде доверчиви. Смятате, че щом вие сте открити и честни с хората, така и те ще се отнасят към вас.

Но този месец е препоръчително да сте по-внимателни и предпазливи, особено с хора от приятелския ви кръг. Бъдете малко по-дистанцирани емоционално. През последните 5 дни на месеца ретроградният Меркурий в Дева и Марс в Близнаци налагат повече внимание при шофиране, избягвате пътуване на дълъг път.

Не са изключени и конфликти с колеги или роднини, забавяне на бизнес делата, проблем с документи, затруднения в комуникациите.

КОЗИРОГ – до около 22 септември ще имате сериозни успехи в изявите и изненадващи придобивки. Въпреки това бъдете по-пестеливи с парите, тъй като може да възникнат и неочаквани разходи около децата. Интимните връзки ще бъдат много наситени емоционално – ту страстни, ту проблемни. Работата и авторитетът за Козирог винаги са приоритет. Не, че пренебрегвате целенасочено близките си, но несъзнателно го правите понякога. А това ги кара да се чувстват в такива моменти неудовлетворени.

Този месец е препоръчително да намирате повече време за своя партньор и децата си, ако искате да не си създавате проблем в семейството.

Същото важи и за несемейните интимни отношения. Някои работни проекти и ангажименти с хора зад граница могат да се забавят или да ви бъдат върнати документи, което да наложи преразглеждането им и корекция на грешките.

ВОДОЛЕЙ – много от вас вероятно ще изберат този месец за своите почивки и пътешествия. И този избор ще е добър, стига да не изберете пътувания зад граница. Възможни са проблеми на дълъг път с документи или билети, забавяне или отмяна на транспорт, загуба на багаж или други лични вещи, както и конфликти. Ако изберете да изкарате тук почивката си, имате отлични шансове за приятни забавления, наситени интимни преживявания с любимия човек и децата си.

Ако се налага да работите и не сте в отпуск, бъдете внимателни при работа с документи и в общуването с хората. Лесно ще преодолявате трудностите и можете да разчитате на подкрепа от страна на роднина или висшестояща фигура в обществото.

В края на месеца може да се наложи да преразгледате контактите си, както и да преподпишете някои съществуващи договори, чийто срок изтича.

РИБИ – като цяло месецът е труден и изпълнен с предизвикателства за вас. При някои ще възникват грижи в семейството, проблеми във връзките и партньорствата. При други може да се наложи да разрешават съдебни спорове. Не са изключени в тази насока и повече разходи, което да се отрази на финансовата стабилност. И тъй като сте много чувствителни и раними напрежението ще се отрази и на психиката ви. Мобилизирайте се, не се поддавайте на влияние или фалшива добронамереност.

Не можете да разчитате сега на чужда финансова и емоционална подкрепа. В трудните моменти можете да установите кой държи безрезервно на вас. Ще се наложи да преразгледате своите ценности и ще осъзнаете стойността на чуждите. Възможни са също затруднения при хората с ипотечни кредити, както и промени в местоживеенето при някои от Рибите. Добър месец за рефинансиране.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 12, 13, 18 след обяд, 19, 20, 25 след обяд, 26 и 27 септември.
Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 8, 14, 15, 22, 28 и 29 септември.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 16, 17, 18 до обяд, 24, 25 до обяд, 30 септември.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2022:  

Първа четвърт – 03.09.2022 – 21:08 часа – Луна в Стрелец
Пълнолуние – 10.09.2022 – 12:59 часа – Луна в Риби
Последна четвърт – 18.09.2022 – 00:52 часа – Луна в Близнаци
Новолуние – 26.09.2022 – 00:54 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.09.2022 от 20:22 ч. - 03.09.2022 до 01:39 ч.

05.09.2022 от 04:51 ч. - 05.09.2022 до 05:02 ч.

07.09.2022 от 00:43 ч. - 07.09.2022 до 06:41 ч.

08.09.2022 от 15:33 ч. - 09.09.2022 до 07:42 ч.

11.09.2022 от 03:29 ч. - 11.09.2022 до 09:47 ч.

13.09.2022 от 07:53 ч. - 13.09.2022 до 14:39 ч.

15.09.2022 от 15:58 ч. - 15.09.2022 до 23:16 ч.

18.09.2022 от 00:52 ч. - 18.09.2022 до 10:59 ч.

20.09.2022 от 18:57 ч. - 20.09.2022 до 23:37 ч.

22.09.2022 от 14:07 ч. - 23.09.2022 до 10:53 ч.

25.09.2022 от 15:49 ч. - 25.09.2022 до 19:43 ч.

27.09.2022 от 19:21 ч. - 28.09.2022 до 02:14 ч.

30.09.2022 от 00:20 ч. - 30.09.2022 до 07:03 ч.

02.10.2022 от 00:46 ч. - 02.10.2022 до 10:37 ч.


Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.