Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юли?

В какво ще ви върви и за какво да внимавате, съветва Марги Паскалева

Астрология
20:00 - 30 Юни 2022
10498
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юли?

Какво да очаква всяка зодия през месец юни? Кой да внимава, кой ще има повече късмет и на кого ще му върви в любовта разкрива астроложката Марги Паскалева пред Lupa.bg.

ОВЕН – родените през март Овни през месец юли трябва да се стремят към балансирано поведение и по-малко рискове, за да не допуснат съществена грешка, която да им донесе неприятности от юридическо естество. Не бъдете твърде взискателни към хората и не проявявайте егоизъм. От родените между 11 и 20 април ще чувстват прилив на енергия, желание за действие и борба между 1 и 5 юли. Това е последният по-труден период и е добре да се предпазвате от конфликти, травми, сбивания и всякаква агресия.

Избягвайте пътувания през тези пет дни, грижете се за здравето си. Пазете главата от удари, домът от наводнение или обири. Между 6 и 17 юли да печелите добре, но не и чрез спекулации. Ще получавате морална и финансова подкрепа от приятели, роднини и други хора но по-високи позиции в обществото.

След 17 юли трябва да внимавате с финансите и в партньорствата.

ТЕЛЕЦ – до 5 юли включително не се доверявайте на никого и пазете личните си тайни. Възможни са интриги от страна на недоброжелателни хора. От 6 юли Марс е във вашия знак чак до 20 август. Той ще ви активира и ще сте по-дейни и смели, но около 22 юли родените през месец май навлизат в по-стресов период, тъй като Марс съвпада с Уран и активират неблагоприятен аспект със Сатурн. Марс и Уран повишават опасността за конфликти и инциденти, а Сатурн за вашия бизнес, кариера и имидж.

При болни хора са възможни и спешни медицински намеси. Не ви препоръчвам да предприемате пътуване на дълъг път след 5 юли, включително с летателни апарати. Финансовото положение ще е променливо, а след 20 юли са възможни повече разходи в семейството. Вие притежавате усет за парите, така че разчитайте на него и се предпазвайте от загуби. Не рискувайте в нищо този месец.

БЛИЗНАЦИ – за вас месец юли ще е по-успешен като цяло. Ще съумеете да се справяте финансово, контактите ви ще са ползотворни. Ще получавате неочаквана, но важна подкрепа. Може да сте с понижени сили и енергия. Добре е да не се претоварвате физически и психически. Месецът е подходящ за малко повече уединение и намаляване на работните ангажименти. Взаимоотношенията с децата, партньора или любимия човек през първата половина на юли са топли, а чувствата взаимни.

Само между 11 и 18 може да възникнат някакви недоразумения или разочарования. Избягвайте в този период капиталовложения и скъпи покупки. Обръщайте повече внимание на децата. През втората половина на юли не се доверявайте и не разчитайте на помощта на приятели или роднини. Ако работата ви е свързана с режещи машини или взривоопасни вещества, работете много внимателно.

РАК – първите 5-6 дни на юли може да са по-трудни за родените между 11 и 21 юли. При някои от вас са възможни грижи около дете, а при други проблеми на работното място, конфликт с висшестояща фигура. Бъдете разумни, малко по-внимателни и сдържани.

Работата може да е повече и да се чувствате твърде натоварени. След 6 юли навлизате в по-успешен период, но не мислете, че успехите ще са лесни. Изисква се от вас търпение, постоянство, чувство за отговорност.

Имате задължения, които ви чакат и близки, които разчитат на вас. Но имате сили и енергия да бъдете навсякъде, където трябва и да вършите това, което е нужно. След 18 юли Венера в Рак ви настройва романтично. Вашите състрадателност и грижовност ще бъдат ценни за изхода на някои от проблемите. Ще бъдете приемани и уважавани от хората. Ще се радвате на топлота в любовта и на хармония в дома.

ЛЪВ – до 5 юли все още сте в силен период, но от 6-ти навлизате в нов, по-труден и напрегнат за вас период. Марс ще се движи през знака Телец и ще засилва напрежението в ежедневието ви бавно и постепенно чак до 20 август. Трябва да се въоръжите с търпение и добре да обмисляте всяко свое действие.

Този период не е добър за рисковани действия, големи капиталовложения, пътувания на дълъг път. Не са изключени конфликтни ситуации на работното място или в семейството, здравословни грижи и медицинска намеса при болните и възрастни хора. Бъдете особено внимателни за травми, инциденти и неприятности от различно естество.

Около 9 – 10 юли се предпазвайте от измами, кражби, транспортни инциденти, интриги и предателство от страна на близки приятели или роднини. През втората половина на юли се изолирайте малко от хората и почивайте повече.

ДЕВА – силен месец за вас, скъпи Деви! След 5 юли можете да предприемете както важни лични, семейни или бизнес действия и то по-смело. Ако плановете ви са да излезете в отпуск и да заминете на екскурзия или почивка, това е най-доброто време за това.

По отношение на финансовите дела и партньорски отношения трябва да подхождате по-разумно и внимателно до 18 юли. Ако сте на работа, внимавайте за грешки и конфликти на работното място между 15 и 20 юли. Някои от вас могат да получат изненадващо предложение за работа зад граница, добри новини от роднини.

Ще успявате лесно да постигате своите цели, да реализирате идеите си.

Ще получавате и нужната подкрепа. Втората половина на юли е наситена с много положителни преживявания, лични и семейни придобивки. След 24 юли е време за малко почивка и уединение, за да се възстановите от наситения с емоции период.

ВЕЗНИ – месец юли по принцип не е най-прекрасния месец за вас, тъй като Слънцето в Рак е в неблагоприятен аспект към вашето във Везни. Но пък има други благоприятни звездни разположения, които компенсират другите. За вас е важно през този месец да не се натоварвате прекалено физически и емоционално, да не предприемате някакви рискове. Стремете се към баланс и хармония в отношенията с околните.

Важен акцент могат да бъдат някакви финансови въпроси – кредити, външно финансиране на проекти, наследствени имущества, застраховки и други. При болни и възрастни хора може да се наложи медицински изследвания или интервенции, както и при друг член на семейството. Ключът към успеха и хармонията сега е в приспособяването. До 17 юли връзките са пълноценни, отношенията – по-топли, а след това трябва да отделяте повече внимание на любимия човек.

СКОРПИОН – след 5 юли Марс в Телец, заедно с Уран, ще повишат напрежението в ежедневието ви. Възможно е да възникнат остри спорове с някои хора, включително и с постоянния ви партньор, поради което от вас се изисква повече търпение и разбиране. При други от вас може да се наложи да се погрижат за здравето или за друг личен проблем при роднина.

До около 20 юли ще се справяте по-лесно с предизвикателствата и в отношенията с колеги или началници на работното място. След 20-ти положете повече усилия и не обръщайте внимание на хора, които ви провокират, за да не си навредите. Интимните и семейни взаимоотношения след 18 юли се очертават по-хармонични, а финансовото състояние – по-стабилно.

През последната седмица на юли може да има малко повече разходи в дома, да чувствате силно нервно напрежение. Избягвайте пътуване на дълъг път.

СТРЕЛЕЦ – през месец юли и от вас се изисква да бъдете по-гъвкави и да се приспособявате в различни ситуации. Сега не бива да се целите твърде високо, да предприемате нови начинания или разширяване на бизнеса. Акцентът е върху здравето, работата, взаимоотношенията ви с колегите или с подчинените – може да възникват конфликти на работното място, необходимостта да съкратите част от персонала или да извършите някаква друга реорганизация.

Грижете се добре и за здравето си. Уязвими са щитовидната жлеза, долните зъби, гърлото, тила, хората с ендокринни заболявания.

При необходимост потърсете специалист. Добре е да не се натоварвате много. В интимните отношения се стремете към хармония и взаимно допълване, а в бизнес партньорствата – към сътрудничество. Между 10 и 18 юли се предпазвайте от кражби и финансови измами.

КОЗИРОГ – трудните дни за вас отминават, но родените през трета декада на знака трябва да са особено внимателни и предпазливи между 1 и 6 юли за неприятности или инциденти. При всеки човек проявленията са в различни сфери на живота в зависимост от неговия личен хороскоп. Вземете мерки срещу обири в дома, внимавайте при работа със запалими или избухливи вещества.

Избягвайте конфликти, не се доверявайте на никого. След 6 юли звездите са доста по-щедри към вас. Ще се радвате на придобивки, успехи и изяви в обществото за публичните личности. Между 17 и 21 юли се предпазвайте от спорове и неприятни преживявания с опоненти.

Не подписвайте договори и не уреждайте важни документи. На 21, 22 и 29 юли не пътувайте по възможност на дълъг път и шофирайте по-внимателно. Каквото и да се случи, обаче, имате шанс да избегнете сериозни проблеми.

ВОДОЛЕЙ – месецът за вас се очертава напрегнат и с повече предизвикателства, особено след 5 юли – Марс в Телец е в дисхармоничен аспект към Слънцето ви. Изисква се предпазливост, търпение и самоконтрол от ваша страна. Сега не е моментът да стартирате нови дейности и всякакви други важни дела, а още по-малко да рискувате.

Бъдете особено внимателни за конфликти в семейството, за някакви инциденти в дома, обири или експлозии. Не са изключени и изненадващи грижи около член на семейството, преместване на друго място, както и появата на здравословен личен проблем.

По-трудно може да бъде на хората, които имат ипотечен кредит. Харчете разумно и само за най-нужното. Между 13 и 17 юли се предпазвайте от измами, загуби и рисковани капиталовложения. Интимните и бизнес отношения през тези дни също са уязвими. Подходящ месец за реклама и обучение.

РИБИ – първата седмица на юли може да е по-трудна във финансов аспект, а това да се отрази и на взаимоотношенията с партньора. След 17 юли можете да разчитате на повече късмет в делата си, на по-топли взаимоотношения с близките, на повече придобивки и успехи. Сериозно се активират комуникациите, пътуванията или търговията.

Подобрява се финансовото състояние, ще получавате по-добри приходи и по-висока оценка в работата си. Втората половина на месеца е наситен с много положителни преживявания в любовта при младите и свободни Риби.

Между 23 и 31 юли шофирайте малко по-внимателно, избягвайте пътуване на дълъг път. Ако работите с документи и информация работете по-съсредоточено, за да не допуснете сериозни грешки или за загубите ценна информация.

Не ви препоръчвам спекулативни и рисковани финансови дейности. Лесни пари бързо се губят. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ: 

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 26 и 27 юли.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 2, 3, 8, 9, 14, 15, 21, 22, 29 и 30 юли.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 5, 11, 12, 17, 18, 24, 25 и 31 юли. 

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2022:   

Първа четвърт – 07.07.2022 – 05:14 часа – Луна във Везни

Пълнолуние – 13.07.2022 – 21:37 часа – Луна в Козирог

Последна четвърт – 20.07.2022 – 17:18 часа – Луна в Овен

Новолуние – 28.07.2022 – 20:55 часа – Луна в Лъв 

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:   

03.07.2022 от 12:59 ч. - 03.07.2022 до 15:31 ч.

05.07.2022 от 21:03 ч. - 06.07.2022 до 01:25 ч.

08.07.2022 от 04:04 ч. - 08.07.2022 до 08:15 ч.

10.07.2022 от 07:34 ч. - 10.07.2022 до 11:34 ч.

12.07.2022 от 04:42 ч. - 12.07.2022 до 12:01 ч.

14.07.2022 от 07:17 ч. - 14.07.2022 до 11:13 ч.

16.07.2022 от 07:36 ч. - 16.07.2022 до 11:18 ч.

18.07.2022 от 09:43 ч. - 18.07.2022 до 14:17 ч.

20.07.2022 от 17:18 ч. - 20.07.2022 до 21:22 ч.

23.07.2022 от 02:45 ч. - 23.07.2022 до 08:11 ч.

25.07.2022 от 11:14 ч. - 25.07.2022 до 20:54 ч.

28.07.2022 от 03:54 ч. - 28.07.2022 до 09:36 ч.

30.07.2022 от 07:29 ч. - 30.07.2022 до 21:10 ч.

 

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.