Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юни?

Астрология
18:00 - 30 Май 2022
11169
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юни?

Какво да очаква всяка зодия през месец юни? Кой да внимава, кой ще има повече късмет и на кого ще му върви в любовта разкрива астроложката Марги Паскалева пред Lupa.bg.

ОВЕН – през този месец Марс, планетата на активността и Юпитер, планетата на късмета са във вашия знак Овен. Марс ще ви зарежда с много енергия и сили, ще ви вдъхва смелост да предприемате смели стъпки и да поемате инициативи. А Юпитер ще ви носи много късмет и ще постигате успехи с лекота. След 5 юни и Меркурий вече ще е в директен ход и можете да стартирате своите планове и нови идеи.

Повече подкрепа и разбирателство с околните очаквайте след 14 юни, когато Меркурий ще премине във въздушните Близнаци. Венера и Уран в Телец в средата на месеца образуват неблагоприятен аспект със Сатурн. Те могат да създадат финансови затруднения и загуби, конфликти в интимните или бизнес отношения. Затова бъдете по-внимателни във финансовите дела и в партньорствата.

Не рискувайте, за да избегнете неприятни преживявания и изненади, раздели с любими хора.

ТЕЛЕЦ – ще се чувствате малко изморени, без особена енергия през този месец. През първата половина на юни общуването и преговорите ще са затруднени, а на моменти дори ще възниква напрежение. Нуждаете се от почивка и е добре през втората половина на месеца да си организирате някакво пътуване или почивка на море / планина. Добро време също за преразглеждане на авоарите ви и на ценните за вас неща.

Ако не можете да си вземете отпуск, пригответе се за повече работа и отговорности. След 14 юни Венера в Телец ви настройва романтично и заедно с Уран ще носят изненади във връзките – някога положителни, някога не. Много е важно да обръщате достатъчно внимание на половинката си и да не давате повод за ревност.

Не се страхувайте да поемате отговорности. Избягвайте трудни преходи в планините и пътувания със самолет до 14 юни, а след 14 - скъпи покупки.

БЛИЗНАЦИ – през първата половина на месеца трябва да бъдете по-отговорни в работата си, но и да не се натоварвате прекалено. Енергията ви е понижена, трудно се съсредоточавате и общуването не е много леко. При някои от вас може да възникнат здравословни неразположения или грижа около близък човек в семейството. До 14 юни работете по-внимателно с документи и информация.

Шофирайте със съобразена скорост и избягвайте пътуване на дълъг път по възможност. Трудностите постепенно ще отшумяват през втората половина на месеца – Меркурий навлиза на 14-ти в знака Близнаци. Ще получите много сериозна подкрепа от важен за вас човек и имате шанс да реализирате своите планове.

Марс и Юпитер в Овен ще ви ентусиазират и вдъхновяват, ще имате повече сили и блестящи идеи свързани с работата ви. Късметът ще е с вас, действайте по-смело!

РАК – няма да ви е много леко през този месец. Натовареността в работата ще се съчетава в някои моменти с грижи в семейството. Това ще натовари и без това крехката ви емоционална натура, но ще трябва да се въоръжите с търпение и сили. Не разчитайте на спокойствие, а си създайте добра организация в работен план. При някои от вас предстоят важни промени на работното място.

Юпитер в Овен ще ви носи късмет по отношение на работата, но само добре подготвените и с нужната квалификация имат шанс за заемане на по-добра позиция или да запазят настоящата. Месецът не е добър за рисковани начинания. Сега трябва да се стремите към стабилност. До 14 юни често ще срещате неразбиране и общуването може да е трудно с хората и с партньора.

Имате добри шансове за придобивки и добри приходи. Само през последната седмица внимавайте с парите и не харчете излишно.

ЛЪВ – най-сетне добри новини и за вас, скъпи Лъвове. Този месец звездите са се наговорили да ви носят само радост и успехи. Имате отлични шансове след 4 юни да стартирате най-смелите си идеи и планове. В началото на месеца започнете с организацията по осъществяването им.

Ако ви е нужно финансиране за по-мащабен проект, сега е момента да кандидатствате. Но преди да започнете нещо ново довършете стар ангажимент, за да избегнете конфликт в средата на месеца. Много добър месец също за рекламна и издателска дейност, за задгранични пътувания, за преговори и подписване на договори с чуждестранни партньори, за обучение или участие в конкурси.

Някои от вас може да заминат на работа в чужбина, други да се преместят в ново / по-просторно жилище. А трети ще се радват на придобивки в семейството и на нови попълнения в дома през втората половина на юни.

ДЕВА – през първата половина на месеца е препоръчително да работите по-концентрирано и внимателно при работа с документи или информация, за да не сгрешите нещо важно или да изгубите ценна информация. През първата половина на месеца се грижете повече за себе си и здравето. Избягвайте прекалено натоварване и стрес, енергията ви е недостатъчна.

Изразяването на мнение и изявите в обществото е добре да са премерени и по-ограничени. В семейството и интимните връзки ще се чувствате комфортно, обичани и ценени. С финансите също ще се справяте добре, а някои от вас ще се радват и на неочаквано добри приходи от бизнеса. Но не мислете, че парите ще идват при вас без труд.

Освен това в края на месеца Меркурий и Венера в Близнаци могат да намалят приходите, да повишат разходите, да създадат трудности в общуването с близките или в бизнеса. Бъдете пестеливи.

ВЕЗНИ – след 5 юни имате шанс и подкрепа от звездите да стартирате нови начинания и взаимоотношения с партньори. Чувствате се много енергични, вдъхновени и ентусиазирани. Желанието ви за любов и приключения е силно. Някои от вас може да се радват на интензивни и страстни любовни отношения.

Но тези, които са семейни и ангажирани във връзка не трябва да прекрачват границата и да рискуват да си навлекат гнева на партньора. Възможни са и конфликти с опоненти / конкуренти. На повече успехи разчитайте след 13 юни, когато Меркурий ще навлезе в Близнаци. Периодът до 23 юни е неподходящ за капиталовложения и нови партньорства.

Благоприятна втора половина на месеца за работещите със задгранични партньори, в търговията и услугите, рекламата, в сферата на закона и образованието. Венера в Близнаци след 22 юни носи хармония и любов.

СКОРПИОН – месец юни не е от най-лекия за вас, мили Скорпиони. Акцентите при вас са работата, здравето, партньорските отношения и финансите. При някои от вас са възможни конфликти с постоянния или с други партньори / опоненти. При други може да възникнат финансови затруднения, загуби или трудности с изплащането на кредити.

А при трети може да се появят здравословни проблеми и необходимостта да се погрижат за здравето си. Ключът към повече спокойствие и по-благоприятно развитие по тези важни въпроси е в запазването на хладнокръвие, проява на търпение в критични моменти, повече отстъпки и компромиси в отношенията с хората. Грижете се основно за доброто си здраве.

Ако е наложително обърнете се към специалист. Не се натоварвайте прекалено емоционално и бъдете по-пестеливи. Към края на месеца много от затрудненията ще бъдат преодолени. 

СТРЕЛЕЦ – като цяло месецът е много динамичен и силен за вас. Много радост и поводи за гордост ще ви носят вашите деца и любими хора. Силни преживявания и страст в любовните връзки за младите и влюбените. Марс в Овен ви зарежда с ентусиазъм, вдъхновение и енергия. Имате силата и късмета да осъществите много от плановете си след 4 юни.

След 14 юни общуването и контактите се активират по-сериозно. Изслушвайте хората, с които работите и си партнирате. Венера, обаче, до 22 юни може да внесе някакви трудности и ограничения от финансов характер, както и в партньорствата. Не купувайте скъпи неща и не прекалявайте с харченето.

Предпазвайте се от конфликти на работното място, за кражби на служители или загуба на средства поради неправилно управление на финансите. Успешен месец за хората от сферата на големия бизнес, спорта и политиката.

КОЗИРОГ – финансовите ви въпроси и интимни отношения в началото на месеца ще се развиват по-успешно. Трябва да сте по-гъвкави на работното място през първата половина на месеца, защото ще има хора, които тенденциозно ще се опитват да ви провокират и да понижат авторитета ви.

През втората половина на юни взаимоотношенията постепенно ще се хармонизират и можете да разчитате на по-добра комуникация и резултати. Няма да ви е леко като цяло, често ще се появяват предизвикателства. Много е важно да не предприемате рисковани действия, да не взимате импулсивно решения и да не допускате да ви притискат да правите нещо, което е против принципите ви.

При някои от вас може да възникнат грижи в семейството или промени в дома. Между 15 и 22 юни бъдете внимателни с парите, не правете големи инвестиции. Отделяйте повече време за себе си и за любимите хора. 

ВОДОЛЕЙ – много активен месец за вас по отношение на контактите, преговорите, договорните отношения и пътуванията. Можете да разчитате на успехи в покупко-продажби и в изпити, на ползотворни контакти във връзка с ваши интересни бизнес идеи, които да започнете да осъществявате през втората половина на месеца. Първата половина на юни може ща има някои затруднения при взаимодействие с институции.

Много добър месец за всякакви интелектуални дейности, за придобиване но ви знания и умения. След 14 юни ще почувствате повече прилив на енергия и ентусиазъм. Някои от вас могат да отпътуват до интересни нови дестинации, други да се съсредоточат върху важните ангажименти в семейството и децата, а трети – върху работата си. Ако отсъствате от дома си през втората половина на юни, препоръчително е да вземете мерки срещу обири в дома.

РИБИ – време е да обърнете сериозно внимание на ценните за вас неща и хора в живота ви. Звездите ще ви поставят понякога пред затруднения, а друг път ще ви даряват с подаръци от съдбата. Имате шанс да печелите повече или да ви увеличат заплатата, но ще се появяват периодично и повече разходи.

Контактите са по-ефективни през първата половина на месеца и ако имате някакви юридически въпроси за разрешаване, тази част от месеца е по-ползотворна за разрешаването им. След 14 юни ограничете контактите и се предпазвайте от конфликти с партньори и опоненти. Разбиране и подкрепа очаквайте най-вече от семейството си. След 24 юни и в началото на юли избягвайте пътувания на дълъг път.

Бъдете по-внимателни в отношенията си с партньорите и любимия човек. Венера и Меркурий в Близнаци може да провокират някакви проблеми в любовта и с финансите. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ: 

·      Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 3, 9, 10, 15, 16, 22, 23, 29 и 30 юни.

·      Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 11, 12, 18, 24 и 25 юни.

·      Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 8, 14, 19, 20, 27 и 28 юни.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮНИ 2022:   

·     Първа четвърт – 07.06.2022 – 17:48 часа – Луна в Дева

·     Пълнолуние – 14.06.2022 – 14:52 часа – Луна в Стрелец

·     Последна четвърт – 21.06.2022 – 06:11 часа – Луна в Риби

·     Новолуние – 29.06.2022 – 05:52 часа – Луна в Рак 

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:   

31.05.2022 от 23:10 ч. - 01.06.2022 до 08:49 ч.

03.06.2022 от 18:15 ч. - 03.06.2022 до 21:38 ч.

06.06.2022 от 02:12 ч. - 06.06.2022 до 09:22 ч.

08.06.2022 от 15:09 ч. - 08.06.2022 до 18:22 ч.

10.06.2022 от 20:36 ч. - 10.06.2022 до 23:41 ч.

13.06.2022 от 00:39 ч. - 13.06.2022 до 01:31 ч.

14.06.2022 от 17:58 ч. - 15.06.2022 до 01:14 ч.

16.06.2022 от 21:41 ч. - 17.06.2022 до 00:44 ч.

18.06.2022 от 21:50 ч. - 19.06.2022 до 02:01 ч.

21.06.2022 от 06:11 ч. - 21.06.2022 до 06:37 ч.

23.06.2022 от 11:02 ч. - 23.06.2022 до 14:58 ч.

25.06.2022 от 22:02 ч. - 26.06.2022 до 02:13 ч.

28.06.2022 от 05:38 ч. - 28.06.2022 до 14:53 ч. 

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.