Само в Lupa.bg: Касабов дава вицепрезидентски пост на Стенли

Георги Градев се срещал с политици във връзка с конгреса

Спорт
16:30 - 14 Март 2024
3011
Само в Lupa.bg: Касабов дава вицепрезидентски пост на Стенли

При положение, че Михаил Касабов бъде избран за президент на БФС, той е гарантирал пред свои хора, че ще покани като свое вице един от хората от щаба на Димитър Бербатов - Стилиян Петров, научи Lupa.bg.

Стенли, който е рекордьор по участия в националния отбор и счупи рекорда на Борислав Михайлов, едва ли ще приеме предложението, тъй като това ще е предателство към някогашния му съотборник в ЦСКА и националния отбор.

Касабов, който е "гърмян заек", има резервен вариант - човек от обкръжението на друг претендент за креслото в Бояна - Георги Градев. Юристът, който напусна щаба на Бербатов и започна да изразява публично мнение, че най-удачният вариант е Стилиян Петров, ще остане в сянка, но ще е доволен, че ще има негово протеже, което ще дърпа конците и ще има глас.

Последните дни Георги Градев е имал няколко срещи на високо ниво, като някои от тях са били с политици в столичен хотел, а темата на разговор е била предстоящият конгрес на БФС, разбра Lupa.bg.

Нашата медия вчера ви информира, че Кирил Домусчиев и Венцеслав Стефанов оказват натиск, за да може президент да стане техен човек, а именно Михаил Касабов.