Само в Lupa.bg: Кой е най-близкият човек до Лили Иванова? (СНИМКИ)

Примата разчита само и единствено на Николай Недеков

Нещо за четене
18:59 - 22 Декември 2023
15340
Само в Lupa.bg: Кой е най-близкият човек до Лили Иванова? (СНИМКИ)

От 10 години примата на българската естрада - Лили Иванова, се доверява изцяло на един човек. Безрезервно. Той е на разположение на Иванова 24/7 - когато и за каквото се наложи.

Николай Недеков е най-близкият човек до Лили Иванова, той урежда концертите и турнетата, урежда датите, записите и репетициите, той дирижира всичко случващото се около и с Лили Иванова.

Недков е момчето за всичко, той се грижи и за подбора на музикантите, цялата логистика.

Николай я води, придружава и я качва на сцената, той я отвежда в края на концерта, винаги стои като страж в дъното зад кулисите, готов на мига да реагира.

От неговите ръце Лили поема микрофона, с който миг след това гласът й ще залее с влудяваща емоция публиката.

Любопитното е, че от фен на Лили Иванова Николай си завоюва мястото на неин всеотдаен личен асистент, на когото тя има пълно доверие. Николай Недеков никога не фокусира вниманието върху себе си - с много такт и интелигентност споделя възторзите и разочарованията, които съпътстват и личния, и професионалния живот на Лили Иванова.

Разказва, че когато започнали да работят заедно, Лили Иванова му казала: "Виж какво, сега, когато си толкова близо до мен, злобата и завистта, която ме съпътстват, наред с огромната обич на публиката, ще се прехвърлят и към теб!".

Е, тогава не го е усещал, но днес вече знае какво е да си до най-голямата звезда на България и да следваш нейния убийствен ритъм на работа.

Тези неща трябва да се знаят, защото около всеки голям творец на сцената има екип, и колкото той е по-железен, организиран и професионален, толкова повече дава шанс на твореца да блесне. За Николай Недеков това се е превърнало като в мисия на живота му.