Само в Lupa.bg: Кой пукна главата на Жени Калканджиева?

Легенди
20:00 - 15 Ноември 2021
47560
Само в Lupa.bg: Кой пукна главата на Жени Калканджиева?

Миската Жени Калканджиева бе приета с линейка в болница, след като при пиянски скандал отнесла три удара в главата с бутилка. Lupa.bg разкри, че участник в неделния гуляй по повод изборите е основният заподозрян за подлата атака – художникът Александър Балкански.

Сашо Балкански е виден софийски бохем

Дама в опасна близост до „Мис България” 1995 разкри пред Lupa.bg, че битовото меле се разиграло след сериозен запой, стартирал още по обяд в неделя в дома на красавицата. С вдигането на градусите в кръвта ескалирало и напрежението, за да се стигне до кървавия финал.

Скандалът предизвикал пореден екшън във входа, в който Жени живее. Съседи, станали неволни слушатели на данданията, извикали линейка, която отвела Калканджиева в болница, за да зашият раните ѝ.

За щастие синът на скандалджийката – 12-годишният Жорко, отсъствал от жилището. Липсвал и съпругът ѝ Стефан Манов, не е тайна, че от години брюнетката живее отделно от Тачо.

Заподозреният „атентатор“ Сашо Балкански разполага с цял списък слабости, сред които е и чашката, обясни източникът на Lupa.bg. За лайфстайла му говори и фактът, че един от най-добрите му приятели е друг знаков пройдоха - Тодор Славков – Малък Тошко.