Само в Lupa.bg: Ламбо и Аня Пенчева направиха фурор в Царево (СНИМКИ+ВИДЕО)

Легенди
13:06 - 29 Юли 2019
18217
Само в Lupa.bg: Ламбо и Аня Пенчева направиха фурор в Царево (СНИМКИ+ВИДЕО)

Аня Пенчева и Стефан Данаилов предизвикаха истински фурор в неделя вечерта в Царево със страстните си целувки, които си разменяха на морската сцена, видя репортер па Lupa.bg. Двамата гостуваха на фестивала „Арт Поток” със спектакъла „Актрисата”, който беляза триумфалното завръщане на Стефан Данаилов в театъра след 5-годишно отсъствие поради здравословни и лични причини.

Морската сцена в града събра над 3000 души. Представлението, в което участваха и Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и младият Павел Иванов, се игра на фона на пристанище „Мичурин” и стария град Василико. На специално построена сцена, на която преди време пя и Лили Иванова, актьорите изиграха постановката буквално под звездите, а след това дълго време бяха бурно аплодирани от многобройната публика, която бе станала на крака и обсипа с цветя артистите.


Официалната премиера на „Актрисата” бе в началото на юни в Народния театър, който се оказа тесен за всички желаещи да видят завръщането на Стефан Данаилов. Макар да има редица здравословни проблеми и да се движи с количка на сцената, той е бодър и духовит и се чувства добре и това се вижда, както от играта му, така и от шегите, които пуска след всеки спектакъл и среща с публиката.


Стефан Данаилов влиза в ролята на екстравагантен възрастен швейцарски банкер, който ухажва актрисата Лидия Мартин (Аня Пенчева) и я изкушава да замени сцената с Женевското езеро и романтичното спокойствие в страната на шоколада. Готова ли е Лидия да се лиши от най-силния наркотик за един актьор - аплодисментите и обожанието на зрителите?


Ламбо пърпори с електрокара за датски пенсионери, купен специално за него, радвайки се като дете и развявайки прошарените си коси. За да влезе в образа на чудатия швейцарец актьорът дори сложи екстеншъни и така "пусна" дълги кичури. Въпреки че е в ролята на стар и болен мъж на сцената Данаилов палаво си открадваше страстни целувки от Аня с думите: "Ама целуни ме като хората де, по-страстно!" 


Публиката в Царево присъства безплатно на гастрола на „Актрисата”. В морския град до момента се събраха и най-много зрители на спектакъла. Сред възторжените зрители беше и легендарната Татяна Лолова, която изгледа спектакъла от първия ред в компанията на кмета на Царево Георги Лапчев и бизнесмена Димитър Тодоранов, който е организатор на фестивала "Арт Поток".


Именно на морето в Царево миналата година Аня Пенчева изкуши Стефан Данаилов да се върне на сцената, макар и на „електрокар“ за датски пенсионери. Самият Стефан Данаилов има кратко, но изпълнено с хумор и самоирония изпълнение. "Той има секс либидо на тийнейджър“, възкликва героинята на Аня Пенчева - Лидия, защитавайки избора си да отиде със застаряващия Чарлз в Швейцария. А ироничният й бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов), гледайки към парализирания й любовник, саркастично подхвърля: "Приятно каране на ски в Швейцария".


Интересът към пиесата на британския драматург Питър Куилтър и към участието на Аня Пенчева и на Стефан Данаилов е толкова голям, че трупата има покани за участия в различни градове у нас до края на годината. 

„Ламбо е набрал такава инерция, че продължаваме гастролите из България“, сподели още на премиерата в Народния театър Аня Пенчева, която пордължава да доказв, че призванието й на секссимвмол, сложен й през 80-те години, е валидно и днес. Тя е красива, съблазнителна, пръскаща еротика, разтуптяваща мъжките сърца и най-вече талантлива актриса.

Още снимки от снощния спектакъл може да видите в галерията на Lupa.bg: