Само в Lupa.bg: Личните данни на депутатите от БСП изтекоха в интернет

Политика
13:20 - 08 Ноември 2019
2938
Само в Lupa.bg: Личните данни на депутатите от БСП изтекоха в интернет

Пълният набор лични данни на куп депутати от БСП, общинари, новоизбрани кметове, общински и областни шефове лъсна напълно достъпно за всекиго с достъп до интернет, алармираха притеснени социалисти пред Lupa.bg.

Във файл, публикуван на страницата на Столетницата от секцията "Публични регистри", се виждат ясно освен даренията, направени до момента за касата на партията, и ЕГН-та, 3 имена и постоянни адреси на видни апаратчици и сподвижници на лидерката Корнелия Нинова. 

Документът е за направените от началото на годината финансови инжекции за все по-дълбоко затъващата БСП, която вече не може да издържа и телевизията си БСТВ. 

От справката става ясно, че почти всички народни избраници от червената група са се бръкнали с по 1000 лева. Как обаче се администрират личните им данни и защо всичко е публично, не става ясно. Любопитна подробност е и защо само някои от европейските депутати на БСП са извадили от джоба си дарения, при това в същия размер, както на представителите в националния парламент, при положение, че техните заплати са в пъти по-високи. 

Припомняме, че съставът на партийния апарат на "Позитано" 20 бе намален драстично през лятото и пропуските в работата на служителите на Нинова вече се проявяват с такива фундаментални гафове.