Само в Lupa.bg: Люпко Петрович гледа Звезда и бистри тактиката на ЦСКА за утре (СНИМКИ)

Сърбинът сменя маса след маса, за да "върже" на любимия му отбор

Новини
11:28 - 07 Август 2019
2400
Само в Lupa.bg: Люпко Петрович гледа Звезда и бистри тактиката на ЦСКА за утре (СНИМКИ)

Сръбският треньор на ЦСКА - Люпко Петрович, разпуска в кафана "Стефанович" в приятелска компания преди утрешния мач на армейците с украинския Зоря Луганск от турнира Лига Европа, видя репортер на Lupa.bg.

Снощи отборът, с който Люпко стъпи на европейския клубен връх - Цървена звезда, беше домакин в третия предварителен кръг на Шампионската лига на ФК Копенхаген, който минали сезон отстрани от евротурнирите именно ЦСКА.

Петрович се ядосваше за пропуските на звездашите, които играха пред пълните трибуни на "Мала Маракана" в Белград. Той постоянно коментираше действията на играчите на терена и блажено отпиваше глътка след глътка бира. Разбира се, имаше и изискани мезета в известната кафана "Стефанович" в София.

До гола на Милан Павков в края на първото полувреме, Люпко нервничеше и тропаше по масата след всеки пропуск на Цървена звезда. При попадението на младия талантлив нападател, Петрович изригна: "Ово йе стандарт! Браво, майсторе! Велик си!"

През втората част Люпко Петрович сменяше местата на масата, а след това и самата маса на три-четири пъти. От суеверие, което явно не помогна, тъй като дузпа в 84-та минута отне победата на сръбския шампион.

След края на двубоя Петрович остана още малко, като със своите събеседници дикскутира завършилата среща, а наред с това бистриха и тактиката на ЦСКА за утрешното домакинство срещу Зоря. Той беше категоричен, че червените трябва да играят като Звезда - с агресия и преса, да не оставят своя противник да играе с топката.

Днес Люпко Петрович ще говори пред медиите, като пресконференцията е от 17:30 на "Българска армия".