Само в Lupa.bg: Мария Игнатова с коронавирус или на меден месец?

Нещо за четене
16:20 - 24 Октомври 2021
10540
Само в Lupa.bg: Мария Игнатова с коронавирус или на меден месец?

Мария Игнатова май е с коронавирус. В снощния епизод водещите на „Маскираният певец” обявиха, че Заекът е болен от Covid-19. Зад маската на Зайо Байо се крие бившата водеща на "Господари на ефира", която бе разпозната още преди няколко предавания. 

Специфичният глас на блондинката си пролича в едно от изпълненията й. Малко след това Заекът изчезна и в продължение на две седмици липсваше от сцената. На 16.10 един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът и отпадна Порцеланът-Дара Екимова. Предишната събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа. Това се случва за първи път в историята на предаването и явно заради Игнатова са си позволили да нарушат регламента. 

Тази седмица пък се оказа, че Заекът е болен. Явно тази маска е най-облагодетелствана и за нея се правят постоянни изключения. Зайо Байо пя от дома си, най-вероятно на запис. 

"Това дърво ми е много познато, аз често си спирам колата под него" - коментира Алекс Раева, която искаше да намекне, че често ходи на гости на своята приятелка и колежка. Все пак Алекс се направи на приятно разсеяна и заяви, че зад маската се крие Диана Димитров или Ернестина Шинова.

Има съмнения, че от шоуто лъжат, че Заекът е болен, а всъщност е на меден месец. Преди няколко дни Игнатова сподели снимка от езерото Лугано, Швейцария.

"Заекът не е под карантина, а на меден месец в Швейцария, по-категорична улика, че това е Мария Игнатова няма!", пише млада дама във Фейсбук.

"Заекът - Мария Игнатова. Според личния й профил в инстаграм-тя е извън страната и именно затова не е на живо днес!", добавя друга. 

Остава въпросът дали прясната съпруга на Ивайло Цветков - Нойзи е болна, или е на меден месец и лъже за здравословното си състояние.