Само в Lupa.bg: Министър Наско се оженил тайно

Нещо за четене
22:57 - 11 Април 2022
12262
Само в Lupa.bg: Министър Наско се оженил тайно

Министърът на културата Атанас Атанасов, който стана най-обсъжданата политическа фигура у нас в последните дни след щурото си видеоселфи от министерския си кабинет в петък вечер, е семеен. Противно на слуховете, които намекват за други предпочитания, "просто Наско", както сам се представи той в първото си тв интервю като зае поста, си има съпруга.

Смиг, сладурчета! Ама аз съм женен!

Няколко месеца преди да влезе във властта, Атанасов е вдигнал сватба с приятелката си Яна. Венчавката им е била в доста тесен кръг и за нея почти не се знае. Жена му дори не дойде при клетвата на правителството на Кирил Петков, за да подкрепи мъжа си в толкова важен за него момент.

С половинката си скандално прочулия се министър на културата е заедно от около 3 години. Яна обаче живее в Лондон, където работи. Тя е отказала да дойде в България, за да е до мъжа си, тъй като живота на Албиона й харесвал. "Просто Наско" преди това често пътувал до английската столица, за да я види, но откакто е министър на културата, само веднъж е посетил булката си в Лондон - около коледните празници. Яна е обещала да прекара лятната си ваканция у нас с него.

"Няма да подам оставка", заяви категорично Атанас Атанасов след скандалното видео, което засне сам в кабинета си в петък вечерта. Според мнозина той е бил ако не под влияние на наркотици, то поне пиян. В тв интервю обаче "просто Наско" декларира, че никога не е употребявал такива субстанции, а видеото било заснето целенасочено - за да привлече общественото внимание върху проблемите на културата.