Само в Lupa.bg: Новият татко на Луиза Григорова - надежда на БСП (СНИМКИ)

На последните избори Атанас Нанов Минев бе кандидат за общинар в София, получи 448 гласа, или 0.62 от вота

Ексклузивно
12:20 - 13 Декември 2019
57528
Само в Lupa.bg: Новият татко на Луиза Григорова - надежда на БСП (СНИМКИ)

Новият доведен татко на актрисата Луиза Григорова - Атанас Нанов Минев, е млада надежда в софийската организация на БСП, научи единствено Lupa.bg от свой човек в Столичния общински съвет.

На последните местни избори на 27 октомври гаджето на майка й Ивета Григорова бе в листата на „БСП за България”, като получи 448 преференциални гласа, или 0.62% от вота на столичаните с леви убеждения, показа нашата проверка. Това се оказа много добър резултат, тъй като отреди на Атанас Минев пето място по преференции.

Преди две години шефката на модна агенция „Ивен фешън” се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Майката на Луиза обаче не си губи времето и веднага след развода си намери нов мъж - доста по-младия Атанас Минев.

Връзката им започнала още по време на брака й и преминала през много трудности, но дългокраката блондинка не съжалява за избора си.

Ивета и Луиза са като две капки вода

Онлайн и печатните медии, преписвайки се взаимно, споменават младото лъвче до Ивета Григорова като бизнесмен. Оказа се, обаче, че на името на Атанас Нанов Минев няма регистрирано нито едно дружество. За сметка на това баща му - 57-годишният Нано Атанасов Минев, притежава дялове и участва в управлението на две сериозни фирми - „Атония Техникс” ООД и „Атекс Хидро” ЕООД.

Модната шефка Ивета Василева Григорова, която на 3 март 2020-а ще черпи за половинвековен юбилей, дори се замисля за трето дете от социалиста Атанас Минев.

Съвременната репродуктивна медицина е доста напреднала и забременяването в такава късна възраст не е невъзможно, разкри „Уикенд”. До момента Ивета е родителка на 29-годишната Луиза от първия си брак с Красимир Григоров, и на 14-годишната Кристина от второто венчило с дизайнера Евгени.