Само в Lupa.bg: Общинарка си праща порно снимки (БРУТАЛНИ КАДРИ 18+)

Куриози
18:14 - 17 Юни 2021
25809
Само в Lupa.bg: Общинарка си праща порно снимки (БРУТАЛНИ КАДРИ 18+)

Сексапилната служителка в софийската община „Младост” Светла Ф. лъсна чисто гола в порнографски снимки, изпратени до неин любовник. Пикантната история разказа източник на Lupa.bg от управата на района.

40-годишната брюнетка, позволила ли да разпраща свои фотоси, на които се вижда детеродният й орган, и в момента работи в общ. „Младост”, където отговаря за даренията.

Оттам уточниха пред Lupa.bg, че преди време Светла имала интимна връзка с бившия вече кмет на „Младост” арх. Румен Русев - факт, който бил известен на цялата администрация.

Нещата се навързват още повече с уточнението, че приближената до него бивша главна счетоводителка Албена Цанова, която управляваше „Финансово-счетоводни дейности и човешки ресурси” в „Младост” и е подсъдима за злоупотреби, назначила Светла Ф. на работа, защото й е племенница. Lupa.bg публикува пикантните кадри с висока степен на цензура.

Според запознати, порно кадрите били разпращани на доста мъже по вайбър, с които дамата поддържала всевъзможни отношения. Някои смятат, че те са били дори с рекламна цел, каквото и да значи това.