Само в Lupa.bg: Пената пререди опашка за документи (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Легенди
11:15 - 12 Август 2019
6572
Само в Lupa.bg: Пената пререди опашка за документи (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Легендарният треньор Димитър Пенев пререди огромна опашка за издаване на лични документи в София, видя репортер на Lupa.bg. От ранни зори в понеделник стотици граждани чакат в участъка за български документи за самоличност на Първо районно управление на СДВР на столичния бул. „Шипченски проход“ в „Слатина“.

Пената дойде в РПУ-то около 10 часа и бе изненадан от голямото стълпотворение в първия работен ден на седмицата. Облечен с бял панталон и червена риза на бели райета почетният президент на ЦСКА не остана незабелязан и някои дори го поздравиха радушно.

Димитър Пенев с изненада установява, че преди него на опашката има десетки хора



Без да се смути обаче известният футболист от близкото минало си проправи път през тълпата и направо влезе в една от стаите, където се подават документи за издаване на лични карти и международни паспорти. Последваха неодобрителни коментари по адрес на Димитър Пенев, но без размяна на обидни реплики или ругатни.

Стратега обмисля как по-бързо да си извади паспорт без да чака на опашка


Заклети фенове на ЦСКА сред чакащите на опашката обаче оправдаха любимеца си и обясниха на останалите, че почетният президент на червения клуб със сигурност има основателна причина да бърза и да пререди останалите граждани.


Най-вероятно Димитър Пенев трябва да си поднови международния паспорт, за да може да лети за Украйна за реванша на ЦСКА със Зоря Луганск на 15 август, четвъртък. Армейците играят вечерта на стадион "Славутич арена" в Запорожие.


Стратега приключи работата си в полицейското управление за по-малко от 15 минути и отново невъзмутимо си проправи път през хората, за да излезе, видя нашият репортер.

Стотици граждани чакат от сутринта да си извадят нови документи за самоличност в Първо РПУ в София


Проверка на Lupa.bg установи, че част от хората искат да си сменят личните карти заради скандала с изтичането на данни от данъчните, станал известен като „НАП-лийкс“, други пък традиционно си подменят международния паспорт заради изтекъл срок.

Димитър Пенев успешно е подал документите си в полицейския участък и си проправя път през хората


В тясното помещение на полицейското управление чакащите се задушават заради жегата и липсата на каквито и да било охлаждащи средства в коридора. Тези, които са принудени да изчакат реда си в двора търсят сенки, където да се скрият от жаркото слънце.

Легендарният треньор е доволен, че е свършил работа за 15 минути. Останалите простосмъртни останаха да чакат с часове да им дойде редът...

СНИМКИ: Агнес Методиева