Само в Lupa.bg: Пинчера излиза от психиатрията с 2 шепи хапчета

Даниел Петров излезе от депресията, но ще е под наблюдение всеки месец

Ексклузивно
17:30 - 12 Август 2019
5642
Само в Lupa.bg: Пинчера излиза от психиатрията с 2 шепи хапчета

Един от най-големите ни боксьори Пинчера, който се лекува в психиатрия от юни насам, излиза от клиниката с 2 шепи лекарства, научи Lupa.bg.

Даниел Петров изпадна в много тежко депресивно състояние и се наложи по спешност да бъде хоспитализиран, за да не посегне на своя живот или на някой от близките си.

Всичко започнало с неприятен обрив по дланите му, а по-късно се проявили и затруднения с паметта и вестибуларния му апарат. От там дошла и депресията, вкарала го в клиниката. 

Освен със златен медал от Атланта '96, Даниел Петров може да се похвали като световен шампион от Берлин '95, двукратен европейски шампион и олимпийски вицешампион от Барселона '92. 

Сега той ще трябва да се долекува у дома с 2 шепи лекарства - антидепресанти, препарати против епилепсия, добавки за поддържане на краткосрочната памет, антидепакинови медикаменти, хапчета за сън, прахчета за поддържане на електролитния баланс и задължително ще трябва да минава на контролни прегледи всеки месец и при интернист, и при психиатър, разкриват запознати.