Само в Lupa.bg: СЪБРАХА СЕ!

Ексклузивно
15:05 - 09 Юли 2020
8651
Само в Lupa.bg: СЪБРАХА СЕ!

51-ият рожден ден на Първата дама Десислава Радева днес й поднесе неочаквано скъп подарък. След няколкомесечна раздяла с президента, двамата отново се събраха, и то в ранното утро на празничния четвъртък. Както Lupa.bg първо информира, ВИП-двойката преживя няколкомесечна раздяла, а бившата пиарка на ВВС потъна в пълно мълчание и не застана нито веднъж до съпруга си на публично събитие.

Специалният четвъртък обаче се оказа преломен - Румен Радев изненадал половинката си с разкошен букет от любимите й цветя и двамата отново са заедно. Така и ще отбележат годишнината - само двамата, без нито един роднина или приятел, в романтично усамотение.

Причина за решението им да няма шумно парти за рождения ден не е толкова напрежението около президента, а тревогата на Радева в епидемията. Първата дама приемала тревожно статистиката около коронавируса и не давала и дума да се издума да се излезе на празнична маса в ресторант. Затова довечера ги очаква романтична трапеза за двама в резиденция „Бояна”, където живее президентската двойка.

За празника, за изненада на последователите си, Радева не наруши мълчанието си и във Фейсбук, като не пусна нито многозначително послание, нито клип с любима музика и коментар.  

Още през юни, Lupa.bg написа, че президентското семейство преживява криза и дори не живее под един покрив. Причина за разрива между двамата станали недобре обмислени действия на Десислава Радева в социалните мрежи и влизането й в безсмислени конфликти, отбеляза предположенията тогава нашият източник.

Доказателство за раздялата  дойде и от самия Румен Радев. Навръх рождения си ден - на 18 юни, когато навърши 57 години, държавният глава не се появи с половинката си, а отиде в Перник, срещна се с кмета Станислав Владимиров в сградата на общината, а след това се разходи с него из миньорския град. Там получи и подаръци.