Само в Lupa.bg: Сарафа отказал алкохола, но не и хазарта

Новини
21:20 - 10 Юли 2019
11354
Само в Lupa.bg: Сарафа отказал алкохола, но не и хазарта

Серафим Тодоров - един от легендарните български боксьори, продължава да има един порок - страстта към хазарта, научи Lupa.bg. Сарафа, който на 6 юли навърши 50 години, все още има голяма влечение към лесните пари. Вместо да печели, по-често той губи и то доста сериозни суми, споделиха познати на боксьора.

Човекът от Пещера, който от доста време живее в панелка Пазарджик, постоянно търси работа и е готов на всичко за семейството си. Приятелите му твърдят, че все още е добър човек, готов е да помогне на всеки, но не и на себе си.

"Преди доста често пипаше и чашката, но тези времена отминаха. Вече не близва алкохол, но му остана страстта към хазарта. Когато припечели някой лев, той прави завой и отива в казиното, където обикновено профуква всичко. Тъжно е. Опитваме се да говорим с него, но явно това е по-силно от Сарафа", споделят с тъга приятели на боксьора от Пазарджик.

Серафим Тодоров доста често ходи в Германия, а както той сам споделя, е голям родолюбец и не иска и да чуе за живот в чужбина.

Шанс му беше онзи прословут реванш срещу Флойд Мейуедър. Американецът загуби от българина с 9:10 точки на Олимипадата в Атланта, а в последствие телевизионният новинарски канал CNN дойде преди 6 години, за да направи материал за боксьора от Пещера. В последствие се стигна и до идеята да има своеобразен реванш между двавата, като Сарафа се качи на Белмекен, за да се подготвя.

"Свали килограми, подобри физическата си форма и беше готов. Очакваше битката на ринга срещу Мейуедър, но посолството на САЩ постоянно му отказваше виза по незнайни причини. Беше наистина много близо до битката с Флойд Мейуедър, но го прецака Боби Димитров, който уж движеше нещата и преговаряше с екипа на . От тази среща Сарафа щеше да прибере около 800 000 долара, които щяха да са достатъчни да му оправят бакиите и задълженията от хазарта, че и да останат малко за него", твърдят местни.

Да, но работата се разсъхнала, а Тодоров казал пред жителите на циганската махала в града, че Димитров го е прецакал и тумба роми се вдигнала дори да го търси и да го бие, но той бързо се покрил.

Така работата се потулила, а Серафим Тодоров останал с пръст в уста и след тронировките на Белмекен отново вперил погледа към рулетката и "едноръките бандити" в казината.

И с куп дългове. Но въпреки това, той все гледа да помогне на хората с каквото може...