Само в Lupa.bg: Скандалната целувка на Кобрата - мениджърски трик?

Кубрат Пулев награбил Кралицата на сушито по съвет на новия си промоутър. Целта – да стане популярен в Америка

Нещо за четене
14:55 - 28 Март 2019
6009
Само в Lupa.bg: Скандалната целувка на Кобрата - мениджърски трик?

Скандалната целувка, която Кубрат Пулев лепна на репортерката от „Вегас Спортс Дейли“ Дженифър Равало, позната повече като Джени Суши минути след епичната си победа над румънеца Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, е била умишлено търсена провокация от нашия боксьор. Това разкри пред репортер на Lupa.bg човек от щаба на Кобрата след завръщането му в България.

Кубрат Пулев прикова към себе си вниманието на боксовия свят и американските медии след изненадващата целувка, която силово открадна от красавицата Джени Суши, интервюирала го минути след победата му с нокаут над Дину. Дни преди боксовата среща в легендарната зала „Хангара“ в Коста Меса, Кобрата за първи път даде интервю на Джени, която е известна зад Океана като като готвач на суши с псевдонима „Кралицата на голото суши“. Хубавелката работи за удоволствие и като спортна репортерка, а интервютата ѝ се радват на голяма популярност.

След второто интервю, завършило с целувка, Джени Суши изтри общата си снимка с Кубрат Пулев в профила си в социалната мрежа инстаграм, а десетки нейни фенове я посъветваха да съди българина заради сексуално посегателство. Световните медии също отделиха огромно внимание на ласката на Кобрата, но алармираха, че боксьорът може дори да загуби боксовия си лиценз за Америка, ако Джени Суши подаде оплакване срещу него.

Въпреки, че Кубрат Пулев обясни, че целунал Джени, тъй като бил в еуфорично настроение след измъчената победа, а и защото останал с впечатление, че тя очаквала даже „нещо повече“, хора от неговия щаб разкриха, че всъщност еротичното му нападение е било предварително планирано, а не плод на необуздана страст.

„Цялата стратегия с насилствената целувка беше измислена от новите промоутъри на Кубрат Пулев – мениджъра Боб Аръм и българския импресарио Ивайло Гоцев. Те опитват да наложат Кобрата в Америка и да му издействат по-апетитни договори за боксови мачове. За съжаление обаче Кубрат е от малка държава и зад Океана няма силен интерес към него – просто никой не го познава. Целта на тази провокация беше Кубрат да стане разпознаваем в Щатите и по-лесно да стигне до големите пари. След скандала с репортерката интересът към Кобрата неимоверно нарасна и до три-четири месеца той отново ще се боксира в Америка при значително по-добри финансови условия“, категоричен бе пред Lupa.bg човек от щаба на Пулев.

Новият мениджър на Кубрат Пулев – легендарният промоутър Боб Аръм, управлява компанията „Топ Ранк“, която през годините е организирала мачове с участието на Мохамед Али, Шугар Рей Леонард, Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, Оскар де ла Оя и Мани Пакиао. Въпреки напредналата си възраст 88-годишният Арън лично поздрави Кубрат Пулев на ринга в зала „Хангара“ след зрелищната му победа с нокаут в 7-и рунд над Богдан Дину.

Според нашия източник от щаба на Кобрата новите мениджъри лично са се погрижили да не се стигне до секс скандал. „Репортерката Джен Суши е близка приятелка с човек от висшия мениджмънт на мениджърската компания „Топ Ранк“, тя бе на партито в чест на победите на Кубрат брат му Тервел. Но дори и да тръгне да съди Кобрата, няма да й се получи, тъй като целувката се случи минути след боксовия мач. Всички спортисти знаят, че след толкова тежки удари, които Кубат получи, спортистът лесно може да се оправдае, че е бил с размътен мозък и не е знаел какви ги върши“, издаде информаторът ни.