Само в Lupa.bg: Скъсана тениска на Бойко ли осъди Емо Крокодила на 17 г. затвор?

Новини
16:30 - 26 Май 2021
9578
Само в Lupa.bg: Скъсана тениска на Бойко ли осъди Емо Крокодила на 17 г. затвор?

Задържаният за улични грабежи Емил Милев, известен като Емо Крокодила, получи 17 години затвор. Едва сега обаче излизат скандални факти относно тази негова присъда.

Приятели на Крокодила разказват пред медията ни,  че Емил Милев е бил оправдан напълно на Специализиран съд. Преди апелативната инстанция на спецсъда той си позволява да скъса фланелка с лика на премиера по това време Бойко Борисов.

Видеото е качено във Фейсбук профила на Кроки и чрез него той призовава всички хора да постъпят като него и да са свободни.

Милев първоначално е облякъл фланелката, след което я сваля, разкъсва я и почва да скача върху нея.

След този публичен акт той се явява на втора инстанция, получава 17 годишна присъда, като негови приятели и юристи твърдят, че в мотивите на съда имало определения, които не са залегнали дори в обвинителния акт.

Припомняме, че спецсъдилищата бяха създадени именно по време на управлението на ГЕРБ. В момента тече дискусия дали те трябва да бъдат закрити.

Емил Милев е известен и с това, че спечели дела срещу страната ни в Страсбург.  Там той доказа, че не е уличен грабител.

Емо Крокодила не е първият лишен от свобода, който има проблем с политиката.

В досието на Янко Ваташки пишело, че той искал да сваля ГЕРБ от властта. 

Ваташки беше набеждаван, че е организирал бунт в затвора и временно бе преместен извън София.

Осъденият за сутеньорство Стоян Стоянов - Стоян Златния също твърди, че е жертва на политиката. Той бил дал изявления срещу ГЕРБ в интервю по телевизията.

"Веднага след това започнаха да принуждават момичета и да ги заплашват, за да свидетелстват срещу мен, че съм ги карал да извършват секс услуги против волята им. Повечето от свидетелките срещу мен, заради които бях осъден, изобщо не ги познавам", категоричен е Златния.

В момента той излежава присъда в затвора в Кремиковци.