Само в Lupa.bg: Слави учредява "Няма такава държава" на тъмно

Шоуменът забрани всички медии на старта на партията си

Топ
10:50 - 04 Октомври 2019
17533
Само в Lupa.bg: Слави учредява "Няма такава държава" на тъмно

Бившият телевизионен шоумен Слави Трифонов учредява утре партията си "на тъмно", научи Lupa.bg. Събитието, чийто старт е предвиден за 10:00 часа на 5 октомври, ще събере малко над 600 делегати в залата, в която преди години бе учредено "Движение България на гражданите" на Кунева.

Толкова са получили специални покани от екипа на "Седем-осми". "Няма такава държава", както се очаква да бъде вписано името на новата политическа формация на Трифонов от съда, обаче ще избере своя председател, ще гласува устава си и ще назначи контролните си органи при пълно медийно затъмнение. 

Нещо повече, от екипа на учиндолеца са наложили пълна забрана на заетите с организацията да дават информация на журналистите. Дори от управата на избраната зала в София за учредяването разкриха пред Lupa.bg, че нямат право да разкриват каквито и да е детайли за събитието. По наша информация нито един представител на медийната гилдия не е получил право да се акредитира за старта на партията. 

До момента липсва и информация на сайта на "Седем-осми", нито на сайта на бившето предаване на Трифонов "Шоуто на Слави", както и в единствения канал за комуникация, обявен до момента с екипа му - фейсбук страницата на бившия телевизионер. До дни се очаква той да представи и намеренията си за създаване на нов канал, но последните слухове сочат, че той и сценаристите му ще се вихрят само в интернет.