Само в Lupa.bg: Тръгна черен пазар за концертите на Лили

Легенди
14:24 - 03 Декември 2019 (обновена)
3882
Само в Lupa.bg: Тръгна черен пазар за концертите на Лили

Концертите на мегалегендата Лили Иванова в НДК са разпродадени, а фенове, забавили се с резервациите си, вече "налазиха" черния пазар и са готови да купят място и за 200 лева. Зала 1 ще се пука по шевовете и на трите дати - 8, 9 и 10 декември, сочи справката на Lupa.bg.

Билетите се търгуваха между 50 и 180 лева, но по наша информация от няколко дни е започнал алъш-вериш на черния пазар. Така средният клас пропуски за концерт на гранддамата на българската естрада - от 80 лева, се продават за цели 200. В сайтовете за обяви, както и в социалните мрежи, са пуснати и билети за по 100 лева, при оригинална цена, определена от примата - 50.  

Последният редовен билет за третата дата - 10 декември, бе изкупен за 80 лева рано сутринта във вторник. А закъснели фенове загряха телефоните на Билетния център с питане дали няма да има допълнителна дата и с молба, ако някой все пак върне хартийката си, да им се обадят, за да заемат веднага неговото място. 

Лили беше първата българска певица, която се осмели да направи концерт в „Арена Армеец“ в края на 2012 година. Тогава Лиленце-Пиленце събра 15 000 души в залата на булевард „Асен Йорданов“. Тя пя три часа на живо, а пословичният й перфекционизъм не остана скрит. От изявата си иконата спечели близо 1 милион лева.