Само в Lupa.bg: Венелин Петков прибира тъща си в bTV

Борис Касабов изгаря заради Свобода Маданска, заминава в пенсия

Общество
17:13 - 10 Април 2019
19164
Само в Lupa.bg: Венелин Петков прибира тъща си в bTV

Шефът на информационните емисии в Би Ти Ви Венелин Петков готви „семейна” рокада в канала, която изтече от кулоарите само към Lupa.bg. Тази есен старозагорският хубавец ще приюти под крилото си дългогодишния кадър на БНТ Свобода Маданска – майката на възлюбената му Николета. С мястото си в Би Ти Ви пък „изгаря” ветеранът Борис Касабов.

Наш сигурен източник сподели, че след няколко месеца Касабов официално ще излезе в пенсия и договорът му с „Би Ти Ви Медия Груп” няма да бъде подновен. Вакантното място в спортната редакция, която преживя куп трусове откакто Венелин Петков зае шефската си позиция, пък щяло да бъде заето от тъща му Свобода.

Злите езици шушукат, че в основата на новото назначение е русокосата фурия Николета Маданска, която вече четвърта година е любовница на шефа си сред куп раздели и събирания. Именно тя навивала фитилите на Венелин да разкара вехтия Касабов, известен сред футболните фенове с абсурдните си снобски метафори и постоянното мигане с очи, спечелило му прякора „Боре Мигачо”.

„За какво ви е този пенсионер, само гони зрителите. Мама е също толкова опитна, но е и красиво лице, само за екран”, навивала Ники фитилите на любимия си.

Според запознати Свобода Маданска в момента не се радвала на нежното отношение в БНТ, което получаваше по времето на Вяра Анкова. Бонусите и хонорарите й спаднали наполовина при новото ръководство и тя от известно време се ослушвала за нова работа.

За никого не е тайна, че Николета си позволява да кадрува в канала, откакто е близка с Венелин Петъков: „Дано да я разкара, откакто са гаджета, с Маданска не може да се работи”, разказват в коридорите на Би Ти Ви. – „Прави се на  шефка, станала е нетърпима. Заради нея изгоря Алекси Сокачев, ще си тръгнат и други хора”.