Само в Lupa.bg: Вижте какво ще ни донесе Марс в Риби

Астрология
18:00 - 15 Април 2022
6504
Само в Lupa.bg: Вижте какво ще ни донесе Марс в Риби

На 15 април 2022 год. Марс, планетата на действието, сексуалността, войните, инцидентите, преминава във водния знак Риби. Той ще транзитира през него до 24 май включително, след което на 25-ти ще навлезе в смелия, борбен, инициативен и войнствен огнен знак Овен.

Но до тогава нека се насладим на спокойната водна енергия на Марс в Риби, пише астроложката Марги Паскалева, която прави ежедневни хороскопи за Lupa.bg.

Риби е романтичен и творчески знак, много интуитивен и хуманен. Това е много добър период за творците, лечителите, гадателите, психолозите и за работещите в сферата на тайното разузнаване. Тъй като този знак е най-загадъчния в Зодиака, неговото действие може да бъде както добро, така и за лошо в някои случаи. Всичко ще бъде някак скрито под повърхността, неясно и невидимо за околните.

Но точно сега могат да излязат наяве всякакви минали прегрешения, тайни, машинации и други истини наяве (Риби е кармичен знак) и обществото „ще гърми“ от интриги и скандали. Нептун, като управител на този знак, се свързва с духовността, вярата, състраданието и съпричастността към болката на другите.

Но има и силна връзка с тайните, задкулисните действия, предателството, интригите, измамите, кражбите, илюзиите, психиката и не на последно място – със зависимостите. Затова в този период опасността от повишаване броя на хората с психични проблеми и зависимости е голяма.

Много хора ще предприемат миграция от една страна в друга. Може да възникнат нови идеологии и промени във формата на управлението в някои държави. 

Марс в Риби по своята същност не е агресивен, но е потаен и може да действа прикрито, задкулисно, а не да влиза в директен сблъсък. В този обществено-политически хаос в страната при Марс в Риби престъпниците няма също да спят – ще се увеличат измамите и кражбите.

Добре би било да се движим в положителна насока и да се занимаваме повече с духовни занимания и творчество, да работим върху себе си и при необходимост да посещаваме психолог, да проявяваме повече човечност и съпричастност към болката и страданията на хората. Да помагаме с каквото можем на нуждаещите се.

Периодът 15.04 – 24.05.2022 год. не е благоприятен за пътувания по вода. Повишена е опасността от инциденти с плавателни съдове. Може да зачестят самоубийствата, хората стават твърде чувствителни и емоционални. Предстоят и две затъмнения – слънчево на 30 април и пълно лунно на 16 май. Стремете се към спокойствие и повече уединеност.

Игнорирайте всякакви негативни новини и хора. Много от новините няма да са реални и истински – болшинството от тях ще са „вятър и мъгла“.

Възможни са и хакерски атаки, предателства и загуба на доверие, падане на правителства, наводнения, използване на химически оръжия, екологични катастрофи, не дай боже и разпространение на инфекциозни заболявания или нова ковид вълна. Най-внимателни в личен план през този период трябва да бъдат родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и всички останали хора, които имат други рождени планети в тези знаци (Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон).

Предпазвайте се от интриги, измами, кражби, интоксикации, алергични прояви, инфекции и от вода. По-критични са дните между 24 април  и 2 май, както на и около 16 май (+/- 2 дни), когато е Пълнолуние и пълно лунно затъмнение на 25-26 градуса в Скорпион. За влиянието на предстоящите две затъмнения очаквайте допълнителна информация. Но ще спомена само най-важното - слънчевото на 30 април ще има най-силно влияние при родените между 28 април и 1 май включително.

Това важи и за всеки друг човек, който има друга рождена планета около 10-я градус на Телец. Докато пълното лунно затъмнение ще повлияе най-силно в живота на родените между 17 и 20 ноември включително, както и на всеки друг човек, който има рождена планета в хороскопа си около 24-26 градуса на Скорпион. Сферите на влияние зависят при всеки човек от неговия личен хороскоп.