Само в Lupa.bg: Зла прокоба разделила простреляната Микаела с любимия Алекс

У нас
21:41 - 09 Април 2019
14142
Само в Lupa.bg: Зла прокоба разделила простреляната Микаела с любимия Алекс

Съдбовна прокоба е разделила борещата се за живота си простреляна курсантка Микаела Недялкова с любимия й Алекс и е запратила живота й към бездната, научи ексклузивно Lupa.bg от познати на девойката от Калофер. Според мълвата в родното градче на красавицата, тя се залюбила с младежа от Карлово на фаталната дата 13 октомври, петък, което предопределило бъдещето на младата двойка.

Микаела и Алекс бяха като Ромео и Жулиета. Просто се усещаше, че над тях тегне някаква черна сянка. Усмихваха се и бяха толкова красиви заедно, тя обичаше малката му сестра като собствено дете. Нещо обаче не беше както трябва", споделя съсед на семейството на възпитаничката на Националния военен университет във Велико Търново.
Близките на Микаела си спомнят, че точно като в народното поверие, за нея 13-о число носело само нещастия. На тази дата като ученичка в прогимназията си счупила ръката и едва не провалила учебната година, също на 13-и загубила любимото си куче, прегазено от кола. Когато в този ден се запознала с Алекс, смятала, че това е краят на прокобата, но се излъгала.

Алекс е изтрил от социалните си мрежи всички снимки с Микаела, докато тя пази неговите до последната

През 2014 започва голямата любов между младежите, която предпоставя изборите в бъдещето на Микаела. Алекс Александров се записва във НВУ през 2015-а, а две години по-късно, през 2017-а, Микаела го следва във военното образование. Приятели на двойката твърдят, че връзката на Алекс и Мики била толкова силна, че двамата решили, че е невъзможно да бъдат дълго разделени, затова и момичето категорично избрало университета на любимия си във Велико Търново. Миналото лято обаче двамата драматично се разделили.

"След като вече не беше с Алекс, Микаела много се промени. Стана отнесена, разсеяна, невнимателна. Дали е страдала от раздялата, или е загубила ума си по друг, не знаем. Факт е обаче, че ако беше още с любимия си, нещастието нямаше да се случи", твърдят познати на Недялкова.