Само в Lupa.bg: Златно "Ламборгини" фучи с 250 км/ч по Околовръстното (Снимки)

Ексклузивно
16:10 - 24 Ноември 2019
42590
Само в Lupa.bg: Златно "Ламборгини" фучи с 250 км/ч по Околовръстното (Снимки)

Lupa.bg попадна на прясно качено във Фейсбук видео на автомобил, движещ се с 250 км/час по Околовръстното в София. Богатият индиец Йожеш Радж сам се хвали как фучи по родните пътища с едно от лъскавите си возила -златно "Ламборгини". 

Йожеш Радж е вдигнал 230 км/час

Кадрите възмутиха мрежата и много хора се попитаха къде са органите на реда и защо толерират богаташа и наглото му поведение. Във Фейсбук профила му пише, че е роден в Дубай, но е завършил училище в Ню Делхи, Индия. У нас се е образовал във Висше Училище по Мениджмънт, София, а после и в Нов български университет.

Индиецът ускорява до 245 км/час

Част от автомобилите на Радж

Брат му се казва Дийпак Радж, който от три години живее в България и има автопарк за няколко милиона в евро. Двмата са големи почитатели на луксозни стоки, като профилите им в социалната межа са пълни със снимки с лъскави коли и други глезотийки. 

Двамата братя са фенове на всичко лъскаво

Дийпак има няколко фирми с предмет на дейност търговия, туристически услуги, ресторантьорство, хотелиерство, транспорт, недвижими имоти, реклама, създаване на интернет сайтове и др., показа проверка в търговския регистър. Брат му Йожеш не фигурира никъде и най-вероятно се води безработен, но само една от колите му струва 300 000 лева.

Златното "Ламборгини" на индиеца