Само в Lupa ​​​​​​. bg: Пената и Гриша Ганчев потушават страстите в ЦСКА

Двамата присъстваха на последните две тренировки преди сблъсъка с Осиек за Лига Европа утре

Спорт
13:36 - 24 Юли 2019
7724
Само в Lupa​​​​​​.bg: Пената и Гриша Ганчев потушават страстите в ЦСКА

Легендарният Димитър Пенев знае най-добре как се потушават страсти в съблекалнята и какво е нужно за спокойствието на един отбор. Треньор номер 1 за XX век на България присъства на последните две тренировки на отбора на базата в Панчарево, научи Lupa.bg.

Стратега от Мировяне успокои основните футболисти на тима и с шегите си върна усмивките по лицата. Със своите пословични майтапчийски подхвърляния Пенев доста разнообрази последните тренировки на отбора, които бяха засекретени от клубното ръководство.

В Панчарево присъства и собственикът Гриша Ганчев, които поговори с играчите, опитвайки се да вникне в проблемите им и да разбере защо се представят слабо в последните срещи.

"Пената ни обясни, че евромачовете са най-важни за ЦСКА, а двубоят с Осиек може да промени много отношението към нас. Каза ни да сме спокойни и да не си пълним излишно главите с проблеми и негативни мисли, защото това ще ни се отрази", сподели един от българите в отбора, чието име Lupa.bg ще запази в тайна.

Гриша Ганчев заявил пред играчите, че клубът е финансово стабилен, да не се притесняват за нищо, но наред с това, че ЦСКА има голям шанс да пробие в Лига Европа, от което зависят и допълнителните премии на отбора.

По-късно днес, от 16:00 часа, новият официален старши треньор на ЦСКА - Люпко Петрович, ще даде пресконференция пред медиите.