Сарафа за Кобрата: Бог да го пази , в Америка дерат яко

Легендарният ни боксьор осъди целувката на Пулев

Новини
14:05 - 15 Април 2019
5027
Сарафа за Кобрата: Бог да го пази, в Америка дерат яко

Легендата Серафим Тодоров проговори за целувката на "наследника си" Кубрат Пулев с американската псевдосензация Джени Суши с коментара: "Бог да го пази, в Америка дерат яко". 

Сарафа, единствен от нашенците, побеждавал великия Флойд Мейуедър, разкри, че с Кобрата поддържат приятелски взаимоотношения.

"Абе, не е комфортно, някак си не ми харесва. Там е Америка, не е България. Нали ме разбираш добре. Кубрат ми е братче, приятелче ми е, много го обичам, винаги ще помогне на близък. Ама един спортист и то известен като него трябва да се държи добре. Аз никога не бих го направил това нещо". 

Легендарният боксьор смята, че не е било правилно Кубрат да е във фокуса на всички медии и да награби журналистката, за да я целува. "Аз не знаех какво се е случило, синът ми отвори телефона и ми показа клипчето. Лошо… (пак прави пауза). Лоша работа, защото там е Америка. Там за един ден може да те издигнат и да те направят милионер, а на другия ден да ти вземат и последната дреха от гърба. Дано Господ му помага и го пази Кобрата, загазил е", каза той пред "Букмейкър Рейтинги". Тодоров напомни и че законите в Щатите са еднакви - и за Доналд Тръмп, и за Кубрат Пулев.

Все пак обаче е на мнение, че Джени Суши със сигурност се възползва от ситуациятата и ще иска доста пари. "Аз като ходих още навремето и един приятел ми казва следното: “Сега трябва да се обадя на брат ми да го попитам, може ли да му отида на гости?!” И аз го питам – чакай, бе, вие тука така ли живеете, как ще питаш брат ти дали може да отидеш у тях. Там има дисциплина. Тука е по-хайтаво. Аз тука отивам при брат ми, влизам през вратата и сядаме на масата (смее се). Затова ти казвам, че там законите и самото общество са други", казва още Сарафа. 

Иначе Сарафов хвали щедро Кобрата с думите, че бил страхотен, мощен и удрял здраво. "Кобрата е българин, а ние винаги сме доказвали, че сме яка работа. Спомняте си, че навремето убих света – американци, кубинци, руснаци", добави той. 

Серафим Тодоров разкри, че никак не живеел добре в Германия със семейството си и твърдо бил решен съвсем скоро да се прибере в родината.

"Душичката ми е там. Вече не се издържа тук, няма какво да правя", казва боксьор номер едно на старото време. Хората го поздравявали по улиците, питали го защо, след като е национален герой на родината си, не се прибере там. 

"Още съм млад, през юли ще стана на 50. Знаеш ли кое ми тежи, че по света ме признават навсякъде, където стане дума за бокс. В България винаги ми е било малко мъчно, не получаваме докрай признателност… Но аз винаги съм бил мъжкар, не се моля, не правя наколенки. Но съм убеден, че мога да помогна със знанията си", казва още Сарафа.