Сърчаджиева пребори страховете си

Нещо за четене
14:26 - 19 Април 2022
3858
Сърчаджиева пребори страховете си

Александра Сърчаджиева се възроди като феникс от пепелта с нейната изповед-моноспектакъл "На живо", след всички драми, които преживя последните години . Постановката има невиждан успех, който я отвежда до сцената на зала 1 на НДК на 11 май. 

"На живо" е нейният живот, разказан на сцена. "Това не е представление, а преживяване. Отне ми година и половина да събера тази смелост. Реших, че друг трябва да напише теста. Подходящите хора се появиха и ми помогнаха да реализирам своята мечта", заяви актрисата и сподели, че спектакълът й носи облекчение и й действа като терапия.

Най-вече се притеснява за дъщеря си София, която я пита защо "жълтата" преса пише за нея. Актрисата разказа емоционално колко се е притеснявала за реакцията на наследницата си когато гледа за първи път моноспектакъла и дълго е избягвала този момент. Накрая София я е изненадала, появявайки се в последния момент преди представлението в Лондон, където двете били заедно, но историята завършва с щастлив край. Порастналото момиче много го харесва и двете плачат заедно накрая.

Алекс сподели още, че дъщерята на Иван Ласкин е огън и носи много от темперамента на баща си, баба си Пепа Николова и нейния собствен. Актрисата заявява, че  не можеш да очакваш друг да те направи щастлив. "

Човекът е животно, научено да оцелява. Когато знаеш, че нямаш избор да се изправиш, просто трябва да го направиш. Самосъжалението е нещо много приятно. Не е вярно, че това, което се случва на вас, не се случва и на другите. Затова трябва да се изправим", сподели тя. И допълни, че трябва да подадем ръка на паднал човек.