Сървайвърът Марчо събира спортисти благотворително за болно момиче

Актуални новини
14:46 - 09 Август 2024
1615
Сървайвърът Марчо събира спортисти благотворително за болно момиче

Кикбоксьорът Марчо Марков обединява сили да спаси момиче, болно от рак. 31-годишната Карин е едно от най-активните състезателки на Марков през последните години. Карин не спира да тренира под опеката на бившия участник в "Сървайвър" и всеки ден се поти в залата.

Участвала е в редица турнири за аматьори по кикбокс у нас и в Белгия, където е тренирала и живяла през годините.

50 000 евро са нужни за лечението й в Белгия. Семейството и приятелите й се организират в различни инициативи за събиране на средствата.

„Приятели, Много от вас познават Карин, една от моите състезателки. Началото на тази година ѝ откриха рак. Веднъж се пребори с него. Тя се пребори с усмивка и дори докторите коментираха, че изглежда все едно не е претърпяла толкова тежки операции, което показва колко е борбена. За жалост рака много бързо се завърна и е принудена спешно да започне химиотерапия.

С майка ѝ искаме да помогнем да съберем нужната сума. Нека да ѝ помогнем да се завърне в залата. Да върнем енергичната Карин която познаваме! Благодарим Ви за помощта”,

написа Марчо Марков, който е треньор на Карин. Фитнес гуруто организира и две специални тренировки, посветени на събирането на средства за Кари. Входът за тях е свободен.

Дати и локации: TOTAL SUMMER BODY с Марчо Марков, Петър Петров и Радослава Тодорова - Рори – 14 август | Pulse Galleria Burgas | 10:00 ч.

CROSS FUNCTIONAL с Александър Ангелов и Марчо Марков – 21 август | Pulse Platinum | 19:00 ч.

Подкрепете Карин с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: 

Банка: Алианц Банк България IBAN: BG79BUIN95611000739745 BIC: BUINBGSF Получател: Фондация Павел Андреев Основание: Карин Богданова