Сашо Диков: Боби М. има личностни увреждания, няма да пусне властта

Трябва да се види, че няма недосегаеми, както в другите държави, където бяха разкрити огромни далавери с уговорени мачове

Футбол
13:53 - 28 Ноември 2023
28186
Сашо Диков: Боби М. има личностни увреждания, няма да пусне властта

"Боби Михайлов хвърли прах в очите на всички, като подаде оставка в свой стил. Така оставка не се подава. Нямат никаква стойност думите му. Дълбоко се съмнявам, че той ще се откаже от това да се кандидатира и от това да продължи да е начело на футбола. По всичко личи, че няма да стане", заяви скандалният спортен журналист Сашо Диков.

"Ситуацията е такава, че футболните президенти и хора предпочитат именно човек като Боби Михайлов. Затова и 18 години го държат на власт. Има една приказка - тъмна църква, кьорав поп, евангелието ситно написано. Това е нашият футбол - да не се търси отговорност, да не се разследват истински нещата, черно тото… Това са хора, които гледат да няма скандали, покриват нещата. Ако има нещо нередно като уредени мачове, то по принцип идва от чужбина", каза още Стажанта.

"Ситуацията във футбола не е по-различна от тази в държавата. Не може да се промени коренно нещо, докато Бойко Борисов не бъде съден за корупция. Трябва да се види, че няма недосегаеми, както в другите държави, където бяха разкрити огромни далавери с уговорени мачове.

Искрено ме притеснява и натъжава това, че според мен Боби Михайлов има някакви личностни увреждания. Той не е онзи човек, който беше преди години - говори по странен начин, изрича абсурди. Всеки друг му е виновен, само не и той. Това са нелепости и е тъжно, че човекът очевидно е в друг свят".