Сашо Кадиев разцъква из Щатите с гаджето и приятели

Актьорът е зад океана на турне със Кирил Ефремов, Аня Пенчева и Ненчо Илчев за спектакъла “Тя, той и още двама-трима...”

Новини
20:13 - 28 Февруари 2022
4355
Сашо Кадиев разцъква из Щатите с гаджето и приятели

Сашо Кадиев и приятелката му, моделката Ивелина Чоева от няколко дни обикалят Щатите. Двамата решиха да съчетаят работата с разходка. Актьорът и тв водещ е на турне зад океана и взе гаджето си със себе си. Той заедно с Аня Пенчева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов представят пред българите в САЩ спектакъла “Тя, той и още двама-трима...”.

Постановката вече бе показана в Атланта, Бостън, а в неделя вечерта и в Чикаго. Актьорите играха пред препълнени зали, като публиката навсякъде дълго ги аплодира на крака.

“Поклон след второто представление в Чикаго! Благодарим ви, скъпи сънародници, за любовта, с която ни посрещнахте, за розите и подаръците, с които ни дарихте, за вечерята, с която ни изпратихте”, написа Аня Пенчева в профила си в инстаграм, където пусна снимки и кратки видеа от емоционалните срещи с българските общности.

В свободното време през деня преди представленията Сашо Кадиев и Ивелина Чоева обикалят и разглеждат забележителности. А актьорът не пропуска да се похвали в социалните мрежи с кадри от красивите места, които двамата посещават.

Днес вече са в Лас Вегас, където тази вечер отново има представление. На 5 март ще гостуват в Ню Йорк, а на 6-и в Нейпълс.