Сашо Кадиев срещу COVID-19: Как да си направим маска от боксерки (СНИМКИ)

През ключалката
18:10 - 25 Март 2020
13273
Сашо Кадиев срещу COVID-19: Как да си направим маска от боксерки (СНИМКИ)

Как да си направим предпазна маска срещу коронавируса от мъжки боксерки? Това демонстрира днес нагледно в студиото на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви атрактивният водещ Александър Кадиев. Преди да покаже изобретението актьорът помириса гащите и доволно обяви, че са прани.

А след това стъпка по стъпка Сашо показа как се нахлузва на главата иновативната маска. Първо нахлузваш единия крачол, вещо обясни симпатягата. Второто важно нещо е правилно да увиеш около врата останалата част от боксерките и накрая да сложиш върху главата си и втория крачол.

Демонстрацията на сина на Катето Евро предизвика смях и комични коментари в социалните мрежи, където беше публикувано клипчето. 

Чудничко, много ти отваря цветовете на очите, написаха зрители. Те похвалиха екипа на "Преди обед", че ги е разсмял и е внесъл настроение в сивото ежедневие. 

Сашо е като махараджа, готов е за Арабския свят, забавляват се още зрителите. Някои пък попитаха актьора да не би случайно да се готви да влезе в редиците на "Ислямска държава".

Не липсваха и такива, които нарекоха симпатичния водещ "идиот" и го укориха, че се шегува с толкова сериозно нещо като коронавируса.

Ето и самата демонстрация: