Състоянието на Мутафова се подобрява

Муки призна, че родителката й е свалила температурата, която поддържаше

Култура
09:25 - 02 Ноември 2019
3446
Състоянието на Мутафова се подобрява

Дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки разкри подробности за състоянието на родителката си. Великата актриса е имала гной в жлъчката. Тя претърпя сериозна животоспасяваща операция на 21 октомври. Сега е в Правителствена болница, където е под лекарско наблюдение.

"Това стана изведнъж. Тя се влоши страшно и отидохме в болницата. Там установиха, че тя има гной в жлъчката и това нещо трябва да се отстрани. Съгласих се за операцията и Стоянка успя да се пребори с упойката. Излезе в доста добро състояние след операцията. Каза ми, че ме обича, като излезе от упойката. Извинявам се, много съм притеснена", заяви през сълзи Муки.

Мария Грубешлиева е била предупредена от докторите за силната упойка, която се налагало да използват, но Муки категорично се съгласила. Веднага след операцията Стоянка е била добре, после състоянието й се влоши и вдигна температура, но сега отново се подобрява. 

"Стоянка беше интубирана, сложи й се тръба, тя вдигна температура. Сега в момента положението й се подобрява. Температурата спадна", призна в ефира на Нова тв Мария Грубешлиева.