Съвпадение: Кралица Летисия и професор Инмакулада с една и съща рокля на Манго

Двете дами изглеждаха като картинките от „Намерете 10-те разлики“, като дори обувките им бяха в един и същи цвят

Стил
14:57 - 10 Май 2022
4641
Съвпадение: Кралица Летисия и професор Инмакулада с една и съща рокля на Манго

Наскоро кралската особа на Испания организира галавечер за едноименните си награди, чиято цел е да насърчи правата на хората с увреждания, социалното включване, равните възможности, рехабилитацията и превенцията на уврежданията.

Винаги стилната кралица Летисия се появи на събитието, носейки прекрасна черно-бяла рокля от Mango, която струва едва 80 долара. Нетипичен избор за кралска особа, но пък класически за испанската представителка. Тя често избира достъпни тоалети, с които успява да впечатли не само присъстващите в залата, но и целия свят.

Всичко по церемонията вървеше гладко, докато един забавен момент не прикова погледите на всички. Кралица Летисия трябваше да връчи награда на професорката по право Инмакулада Тесон, която се оказа с абсолютно същата черно-бяла рокля. Двете дами изглеждаха като картинките от „Намерете 10-те разлики“, като дори обувките им бяха в един и същи цвят.

Единствената разлика между професор Тусон и кралица Летисия беше черната кожена чанта на BOSS и диамантените обеци на Chanel, които бяха част от тоалета на кралската особа.

Вместо кралицата и професорката да се смутят, те посрещнаха съвпадението с усмивка и се насладиха на момента. В почти всички снимки, на които позират двете дами, те се забавляват и се прегръщат като добри приятелки.

Кралица Летисия връчи на професорката по право награда за нейната професионална кариера в работата с хората с увреждания, както и за нейната академична и изследователска кариера в правната област, развивайки я в съответствие с предписанията, изложени в Международната конвенция за правата на хората с увреждания.

Снимки: БГНЕС