СБОГОМ! Ан Хеш е в мозъчна смърт като Манол Велев, изключват й машините

Актрисата доби популярност с ролите си от 90-те години във филми като "Шест дни, седем нощи", където си партнира с Харисън Форд

Шоу
11:00 - 12 Август 2022
9782
СБОГОМ! Ан Хеш е в мозъчна смърт като Манол Велев, изключват й машините

Американската актриса Ан Хеш е в състояние на мозъчна смърт и семейството й е информирано, че шансовете й за оцеляване са нулеви. Очаква се да бъде взето решение до часове кога ще бъдат изключени животоподдържащите системи на звездата, обявиха щатските таблоиди.

Хембе настанена в болница в критично състояние, след като катастрофира с автомобила си и причини пожар в западен район на Лос Анджелис. Инцидентът е станал миналия петък. Първоначално местната противопожарна служба написа за инцидента в Туитър, като обяви, че един човек е тежко ранен и хоспитализиран. На мястото са пристигнали 60 огнеборци, като им е бил необходим повече от час, за да потушат напълно избухналия пожар, се казва още в публикацията. От пожарната служба в Лос Анджелис съобщават още, че "жена, намерена в превозното средство" е била откарана в близката "болница от парамедиците... в критично състояние". Няма информация за други ранени.

Шофьорката не бе официално идентифицирана от властите, но няколко източника, сред които сайтът TMZ, потвърждават с видеоклипове и снимки от мястото на инцидента, че жената е 53-годишната Ан Хеш. Свидетели са видели актрисата да кара син "Мини купър", като първо се е блъснала в гараж, а после и в жилищна сграда. Преди минувачите да успеят да й помогнат да излезе от колата, тя тръгнала на заден ход и се ударила в близката къща, където избухнал пожар. Подпалил се и автомобилът, а шофьорката е сериозно пострадала от изгаряния.

How Harrison Ford Once Saved Anne Heche's Job When People Were Down On Her  For Dating Ellen | Cinemablend

Ан Хеш доби популярност с ролите си от 90-те години във филми като "Шест дни, седем нощи", където си партнира с Харисън Форд, и "Дони Браско" с Ал Пачино и Джони Деп. Известна е и с участието си в сериала "Друг свят", което й донесе награда "Еми" през 1991 г. (По това време името й у нас обикновено бе погрешно изписвано като Ан Хечи.)

В края на 90-те Хеш имаше романтична връзка с тв лесиището Елън Дедженерис, която бе шумно оповестена от медиите и, според самата актриса, е довела до вписването й в "черен списък" на Холивуд. "Не участвах в нито една голяма студийна продукция в продължение на 10 години", с огорчение разказва в интервюта Ан Хеш, която се раздели с Дидженерис през 2000 г. Впоследствие тя роди син от Коулман Лафуун, с когото бе заедно между 2001 и 2007 г., а после и още един от колегата си Джеймс Тъпър. 

В последните години актрисата се снима основно в телевизионни продукции.