СБОГОМ, МИРО? Къде е годежният пръстен на Лена Бориславова?

Брюнетката се похвали с бижуто на 16 юни, няколко дни след секскомпромата с карираното стълбище

Политика
20:39 - 28 Юли 2022
15911
СБОГОМ, МИРО? Къде е годежният пръстен на Лена Бориславова?

Освен решението за спиране на ТЕЦ "Брикел", в последните часове на кабинета "Петков" се заплете още по-голяма сензация. Главен герой в нея е чернокосият сив кардинал на правителството Лена Бориславова, която цъфна в МС без годежния пръстен, с който публично се хвалеше напоследък.

Бориславова официално е сгодена за временно изпълняващия длъжността председател на парламента Мирослав Иванов, с когото са и членове на "Продължаваме промяната".

Демонстрацията с пръстена Лена направи на 16 юни, няколко дни, след като й беше спретнат секскомпроматът с карираното стълбище и шефа й Кирил Петков. Красивото бижу обаче вече не краси ръката на брюнетката, като колегите й се питат дали всичко е наред във връзката й с Миро.

Бориславова в телевизионно интервю отрече половинката й да вярва на "подобни провокации". Точно обратното - по думите й той я подкрепя и й има пълно доверие. Тя увери, че отношенията й с Кирил Петков са просто приятелски и професионални. 

По правило в източното православие годежният пръстен се поставя на дясната ръка. Католиците пък го слагат на лявата. И в двата случая обаче пръстенът задължително се носи на безименния пръст, който при Лена вече е свободен.

А може просто да го е забравила на нощното шкафче, разбира се.

Снимки: Булфото