Седесари до майката на Хекимян : Арменско л.но, долен комунист!

Журналистът вбеси „сини бабички” заради интервю с Александър Йорданов

Новини
16:20 - 03 Април 2019
2665
Седесари до майката на Хекимян: Арменско л.но, долен комунист!

На идиотска и отвратителна атака е подложен в последните два дни водещият от Би Ти Ви Антон Хекимян, научи Lupa.bg от негови колеги в нюзрума. Младият журналист е затрупан с обаждания, есемеси и съобщения в социалните мрежи, пълни с попържни и заплахи. По всяка вероятност тъпанарската атака е следствие от интервюто на Хекимян с Александър Йорданов по повод мястото му в евролистата на ГЕРБ.

Идиотщината достигнала своя апогей вчера, когато възрастната майка на Антон - Златка получила в пощенската си кутия писмо от 3 страници с обяснение колко елементарен и продажен журналист е наследникът й. В пасквила присъствали определения като „арменско лайно” и дърт комунист”.

„Аз съм свикнал да ме нападат за щяло и нещяло, но да се тормози мама е наистина много долно. Тя е скромна пенсионерка, която се интересува пот политика колкото аз – от двигатели с вътрешно горене. Не им се сърдя, глупаците са наказани от природата”, твърди Хекимян.

По всяка вероятност троловете са „сини бабички” от постоянно оредяващата кохорта тъмносини почитатели на старото СДС. А повод за гнева им е въпросът на Антон към любимеца им Сашо Йорданов колко пъти е целунал Бойко Борисов, за да получи 6-ото място в евролистата на ГЕРБ.

„Ама вие, сериозно ли? Мислите, че аз съм такъв? Аз на такъв политик ли ви приличам, който се целува с мъже?”, отговори на водещия бившият парламентарен шеф.