Секс три пъти седмично пази от инфаркт

Интимните изживявания борят стреса и мигрената

Здраве
09:00 - 13 Април 2019
4610
Секс три пъти седмично пази от инфаркт

Сексът е здраве и дълголетие, а интимните изживявания с любимия човек са по-ефикасни от болкоуспокояващите хапчета, категорични са лекари и сексолози. Креватните упражнения лекуват десетки болести и спомагат за общото добро здравословно състояние както при мъжете, така и при жените, независимо от възрастта.

Честият секс подобрява физическото състояние и метаболизма на човека, което води до стопяване на излишните килограми и до вталяване. Освен това, сексуалните игри стимулират работата на сърцето и карат този жизнено важен орган да функционира правилно. Правейки секс поне три пъти седмично, вие ще сведете до минимум риска от сърдечни заболявания и дори от инфаркт. Тъй като по време на половия акт сърдечният ритъм се покачва от 70 удара в минута на 150, то това се оказва една добра тренировка за вашето сърце.

Нивата на интелигентност се увеличават с всеки ритъм. Това е отново поради ускорената циркулация на кръвта. А обогатената на кислород кръв достига до различните точки на нашето тяло, включително и до мозъка. В допълнение, креватните изпълнения подобряват дишането и работата на черния дроб и бъбреците. Сексуалната възбуда и последвалите дейности между чаршафите стимулират мозъчните импулси, подобряват паметта и ни помагат да се отърсим от стреса. Това означава, че повечето заболявания, които тормозят съвременния човек, могат да се контролират и избягват без скъпи лекарства, а само със секс.

Любовната игра е най-доброто лекарство за леки депресивни състояния, нервност, напрежение, параноя и несигурност. След размяна на интимности мозъкът отделя хормона на щастието ендорфин. Той намалява напрежението, като създава така познатото ни чувство на еуфория. Честите оргазми елиминират стреса, главоболието, мигрената. Половият акт намалява риска от рак на простатата при мъжете и рак на гърдата при жените. Редовният полов акт също така е естествен противоалергичен метод. Помага дори при запушен нос, висока температура и астма, предпазва от грипове и настинки.

Редовният секс увеличава с 30% нивото на имуноглобулин А, който стимулира имунната система. Сексът е основният балансьор на хормоните естроген при жените и тестостерон при мъжете. Държейки ги в граници, то намалявате риска от остеопороза и болестта на Алцхаймер. Ако искате да имате красива и гладка кожа, то също така наблегнете на креватните практики. По-лесно и по-приятно е да топите излишните килограми в леглото с любимия, а не във фитнеса.

Ако пък съчетаете и двете, много скоро ще имате идеална фигура. Имайте предвид, че удовлетвореността от ласките предпазва от бръчки и прави кожата гладка. Освен това предотвратява появата на нежелателни пъпки, които могат да ни скапят настроението. И накрая честата любовна игра увеличава живота на човека средно с 5 години. Така че вместо да пъшкате и да охкате от болка, пъшкайте и охкайте над или под любимия.