Секси профил изигра лоша шега на ченге (СНИМКИ)

Предложили на полицайка $30 000, за да напусне работа, заради тайния ѝ профил в OnlyFans

Свят
17:54 - 08 Февруари 2022
7054
Секси профил изигра лоша шега на ченге (СНИМКИ)

Предложили на полицайка 30 000 долара, за да напусне работа, заради тайния ѝ профил в OnlyFans. Мелиса Уилямс от Колорадо си направила профил в платформата за възрастни OnlyFans през май 2020 година, за да публикува свои пикантни снимки в компанията на мъжа ѝ.

По думите на майката на две деца, откритието на тайния ѝ канал за възрастни станал причина колегите ѝ да се оплачат пред началниците, въпреки дългия ѝ стаж в полицията.

“Никога не съм искала тези две страни от живота ми да встъпват в конфликт”, признава 46-годишната полицайка и инфлуенсър. 

“Не съм смятала профила си в OnlyFans за работно място”, казва още тя, цитирана от LADbible

По думите ѝ, тя и съпругът ѝ си направили профила, само за да “сгорещят малко” любовния си живот. Виждали в това единствено забавление и също така възможност да “изпуснат парата” от 60-часовата им работна седмица.

“Никога не сме включвали униформи в снимките си или по какъвто и да е начин да намекваме за моята професия. Използвам фалшива самоличност в канала си и хората ме мислят за жена домакиня”, твърди Мелиса.

Едновременно с това отбелязва обаче, че приходите ѝ от заниманието “за развлечение” достигат около 4000 долара месечно.

“Излиза, че шефовете ми охраняват моята спалня”, каза още тя.

За щастие, разкритието не довело да разрив в отношенията ѝ с близки и роднини. Някои от тях дори инвестирали в профила ѝ.

Наред с това, Мелиса отчита и ползите от евентуалното напускане на полицейската службата – това ще осигури повече спокойствие на семейството ѝ.