Сектор "Б" атакува ЦСКА: Оранжевата наглост няма край, пак искат да заобиколят закона

41 години отборът на комунистите беше привилегирован, твърдят сините

Спорт
13:15 - 18 Октомври 2023
4377
Сектор "Б" атакува ЦСКА: Оранжевата наглост няма край, пак искат да заобиколят закона

Организираните привърженици на Левски от Сектор "Б", публикуваха гневен пост във фейсбук страницата си по повод недоволството на феновете на ЦСКА за поредната жалба, която забавя строежа на „Армията“.

„Г-н Кюстендилеца недоволства защо никой не правил спънки на новите стадиони на Локо, Ботев, Лудогорец или сектор А на Герена, а на Литекс правили. Ами може би това, че никой от гореизброените не е в централния парк – природен резерват в центъра на европейска столица и не нарушава куп закони има нещо общо, не мислите ли?“

„Оранжевата наглост край няма. Първо, бившият им любим отбор беше създаден от комунистите и натресен в центъра на София, заграбвайки НЕЗАКОННО стадиона на царския офицерски клуб АС-23. В продължение на 41 години беше поставен НЕЗАКОННО в привилегирована позиция спрямо всички останали футболни отбори.

След като отборът с руско име и петолъчка за емблема фалира през 2016-та и държавата в лицето на НАП пи една студена вода на стойност 14,5 милиона лева, същата тази държава прекрати договорите за ползването на базите НЕЗАКОННО и направи нов нагласен НЕЗАКОНЕН търг да ги даде на преместения Литекс, който НЕЗАКОННО беше вкаран изкуствено в НЕЗАКОННО разпуснатата А група и всичко това под натиска на протести на наглярите, които скандираха ББПП, а после се ръкуваха, благодаряха и т.н. (няколко години по-рано Дучето по 3/4 панталони постоянно висеше в кабинетите на Гоце и Станишев да моли за подаяния и спасение).

Същите твърдяха, че нямало да подкрепят ГМО с Литекс, а накрая какво стана? Сега реват, че искали стадионът да се прави с “парите на собствениците, а не подаяния”, което обаче как кореспондира с “протестите им” и знамето им деМИКРЕнизация? А в централния парк-резерват е НЕЗАКОННО да се строи и никога няма да имат положителен ОВОС, затова и го водят реконструкция – с цел поредно заобикаляне на закона при положение, че всички знаем, че става въпрос за нов строеж в разрез със закона. А паркинг къде ще построят? Може би НЕЗАКОННО на мястото на Капитолия вместо да се върне на парка?“

„На какво отгоре всички сме длъжни да търпим погазването на законите от един оранжев пришълец от Ловеч и да им се изпълняват всички желания? Има ли въобще нещо законно и чисто при тях?

НАГЛА ЛАЙНАРЩИНА!“.