Сектор "Б": Лудогорец е "Селски отбор №1"

Спорт
13:11 - 02 Октомври 2023
2410
Сектор "Б": Лудогорец е "Селски отбор №1"

Феновете на Левски от Сектор "Б" излязоха с публикация в социалните мрежи, с която атакуваха Лудогорец.

Снощи разградчани спечелиха с 1:0 на "Герена", а привържениците са на мнение, че Лудогорец е най-подкрепяният отбор от съдиите и в същото време играе анти футбол.

Ето какво написаха:

"Снощи Левски загуби мач, който в никакъв случай не заслужаваше да загуби пред пълния "Георги Аспарухов"! След много силното начало и доминация над Лудогорец се започна със спорни отсъждания само в едната посока и спестени картони на гостите, което доведе до загуба на концентрация, изнервяне и нелепо допуснат гол.

Левски продължи да играе добре, но когато това на снимката не е червен картон, не е дори жълт картон (защото щеше да е втори) в 60-та минута на мача ти става ясно, че Лудогорец са си дошли със съдиите не само на терена, но и във ВАР стаичката и ще е почти невъзможно да се пребориш за нещо в този мач.

Дори няма да говорим за разликата в бюджетите в пъти или в дължината на резервните скамейки на двата отбора.
Отделно все бяхме видяли лежане, симулации, бавене на време и антифутбол от отбори като Етър, Ботев Враца и Пирин тази година на Герена, но Лудогорец тотално ги надмина по всички тези показатели и под благосклонния съдийски поглед си спечели приза за селски отбор номер 1".