Сектор "Г": Без фанфари и пропаганда събрахме над 150 000 за 48 часа!

ЦСКА никога няма да умре! Армията е тук, силата е с нас, а страхът с вас!, пишат феновете на армейците

Спорт
14:43 - 04 Февруари 2022
3171
Сектор "Г": Без фанфари и пропаганда събрахме над 150 000 за 48 часа!

Страницата "Трибуна Сектор Г" във "Фейсбук" отбеляза силния старт на дарителската кампания в подкрепа на ЦСКА. Само за два дни бяха събрани повече от 150 000 лева.

Ето какво пише там:

"Армейци,

Събрахме малко повече от 150 000 лева за 48 часа! Браво на всеки един от вас, който се включи в кампанията и подпомогна клуба на сърцето си. Без медийна пропаганда и без лансиране 24/7 в общественото пространство показахме силата на армейския дух.

Нека обаче не спираме дотук, нека продължим с прекрасния устрем.

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIC: FINVBGSF

За потребители на PayPal:

PayPal: [email protected]

САМО ЦСКА!".

В официалната група на ЦСКА във Фейсбук беше публикувано мнението на Петър Сакалиев.

Ето какво пише той:

"Които и да сте, каквито и да сте, откъдето и да сте, мислехте, че ЦСКА ще умре ли?! Мислехте, че ЦСКА ще отиде във "В" група, а от там един ден ще спуснете кепенците?! Мислехте, че идва краят. Не сте познали! Докато тази многохилядна армия е на стадиона, ЦСКА ще го има и ще живее.

Мислехте си, че феновете ще намалеят, ще се стопят, както искате да стопите ЦСКА. Нищо подобно! Не сте познали! Ако в "А" група в последните години "Армията" бе с оредели редици, сега отново се пълни. И ще продължи да се пълни, защото любовта към любимия отбор не изчезва. Не може да угасне и не може да бъде изгасена.

Никой и нищо на света не може да накара тези хиляди фенове да спрат да обичат любимия си отбор. Много се опитват да ги разделят, пари и интереси завладяха отговорните фактори. Обедини ли се обаче, тази армия е доказала, че е непобедима. Тя може да вдигне агонизиращ от смъртен одър, може да трогне и най-студенокръвния. Поклон пред момчетата и момичетата от Сектор "Г". Поклон пред истинските фенове, пред тези, които обичат ЦСКА не заради Иван, Петър и Георги. Не заради този, който им пъха пари в задния джоб или ги кара да мълчат.

Сега е време разделно за ЦСКА. За пореден път. Нека тези, които се заиграват с ЦСКА, да знаят, че една грешна стъпка може да ги превърне в жертви. Армията от фенове е готова да смаже всеки, който продължи или има намерение да се гаври с любимия им отбор. Тази армия е непобедима. А някои си мислеха, че ЦСКА ще умре. Не сте познали...

Силата е с нас, а страхът с вас!!!".