Селена Гомес към Меси: Обичам те! (ВИДЕО)

Певицата изпрати на аржентинеца съобщение, след като го гледа в Лос Анджелис

Новини
12:20 - 05 Септември 2023
3997
Селена Гомес към Меси: Обичам те! (ВИДЕО)

На мачовете на Лионел Меси присъстват повече знаменитости, отколкото той би си помислил, въпреки че неговият отбор игра в Калифорния срещу шампиона на МЛС - ФК Лос Анджелис, където се подвизава и българският национал Филип Кръстев.

Надеждите на Интер Маями за достигане на плейофите получиха голям удар след домакинското равенство 0:0 срещу Нашвил миналата седмица, но те преодоляха още един труден тест срещу тима от Лос Анджелис.

Ветеранът отново не се разписа, но асистира два пъти, когато Жорди Алба вкара първия си гол в МЛС, а еквадорският нападател Леонардо Кампаня направи 3:0 в края на мача.

LAFC върна един гол в 90-ата минута, но беше твърде късно, за да се стигне до нещо, а отборът на Меси си тръгна от Калифорния с трите точки и продължава да преследва място в плейофите.

Преди мача ръководството на ФК Лос Анджелис разкри дългия списък с известни личности, пристигнали да видят играта на Меси на домашния им стадион, включително певицата Селена Гомес.

Родената в Тексас дама е фен на аржентинския капитан и беше във възторг по време на мача, въпреки че той пропусна шанс да удвои преднината на своя отбор през първите 38 минути.

След мача тя бе потърсена от ESPN Argentina, които я разпитаха за мача, а след това я помолиха да изпрати съобщение на капитана на Интер Маями.

"Много те обичам!", сподели тя в специален клип.

На мача присъстваше и принц Хари, който сбъдна мечтата на живота си да гледа как играе бившият капитан на Барселона.

Отборът от Града на ангелите разкри 39 известни личности, които присъстваха на стадион BMO - освен Селена Гомес и принц Хари, присъстваха още Меган Маркъл, Леонардо ди Каприо и Оуен Уилсън.

Американският актьор Оуен Уилсън се зарадва на срещата с Меси и сравни щастието си с това на дете на Коледа.

Леброн Джеймс призна величието на Меси, след като гледа на живо дебюта му за Интер Маями срещу Крус Азул на стадион DRV PNK. Звездата на Лос Анджелис Лейкърс беше на трибуните заедно с други американски спортни деятели и знаменитости, сред които Серина Уилямс, Том Брейди и Ким Кардашиян.

След мача Джеймс се включи в социалните мрежи, за да приветства 36-годишния играч в САЩ и изрази радостта си, че е съзрял величие, на което футболната суперзвезда отговори.

Отборът на Тата Мартино продължава да се стреми към поне осма позиция, за да се класира за плейофите, въпреки че се намира на 14-о място в таблицата на Източната конференция, като се придвижи с едно място по-нагоре от дъното.