Семейство откри бебе бухал в коледната си елха (ВИДЕО)

САЩ
21:00 - 15 Декември 2023
6854
Семейство откри бебе бухал в коледната си елха (ВИДЕО)

Семейство от Кентъки получи сладка изненада за Коледа, след като откри, че в коледната им елха живее малко бухалче. Както всяка година, те си купили от ферма иглолистно дръвче, което отнесли у дома.

Украсили го без да забележат, че една от играчките в елхата всъщност е жива.

Семейство Уайт останали много изненадани, че в дръвчето им живее бебето бухал, което нито те, нито трите им кучета са забелязали цели четири дни. "Използваме тази стая нон-стоп, гледаме телевизия тук и нямаше никакви признаци, че у дома имаме още едно живо създание", разказва Мишел Уайт.

Бухалчето било случайно забелязано от мъж, който дошъл в дома, за да изчисти килима в хола на семейството. "Птицата просто си стоеше на един клон в долната част на елхата и любопитно ме гледаше от там", споделя чистачът Боб.

Първоначално той си помислил, че Уайт са поставили плюшена играчка за украса на елхата, но след това забелязал, че бухалът си движи очите. "Следващата ми мисъл беше, че са сложили някаква по-модерна джаджа, за да се пошегуват с мен."

Едва след като позвънил на семейството и им изпратил снимки на птицата, чистачът на килими се убедил, че тя е бухалчето е живо. Той внимателно го взел в ръце и го пуснал на свобода в двора на къщата.

Сега семейството търси орнамент за елха във формата на бухал, с който да украси коледното си дръвче.