Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент

Първата жена президент е показана още през 2000 г.

Новини
22:15 - 26 Юли 2024
4905
Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент

Един от най-дългo излъчваните сериали в историята на телевизията - "Семейство Симпсън", за пореден път се доказва като модерния Нострадамус, пише CNN. Епизодът със заглавие "Барт към бъдещето" е пуснат през 2000 г. и в него Лиса Симпсън става президент на САЩ. 

Изненадващото е, че Лиса е облечена като един от настоящите кандидати - Камала Харис.

Ал Джийн, един от сценаристите на сериала, побърза да се похвали в социалната мрежа Х, заявявайки, че е изключително горд да бъде част от екипа, след като за пореден път успява да "предскаже" бъдещето. Мнозина се шегуват в бившия Туитър, че

Лиса Симпсън трябва да бъде призната за първата жена-президент и задължително да се впише в историята. 

Подобни предсказания не са изненада за "Семейство Симпсън". През последните години има много съвпадения, които забавляват феновете, както и самите сценаристи. Други известни погледи в бъдещето са ориентирани към Доналд Тръмп и неговия президентски пост.

Историята тук е малко подвеждаща, защото Доналд

Тръмп е само споменат в същия епизод от 2000 г. Лиса Симпсън наследява поста, след като Тръмп е оставил икономиката на САЩ в руини.

Той никога не е бил изобразяван в самия сериал. Изображенията в стилистиката на "Семейство Симпсън" са направени от негови опоненти, които осмиват решението му да влезе в политиката. 

През 2012 г. Лейди Гага е гост на сериала и участва на концерт в Спрингфийлд и дори лети във въздуха, както реално се случва и по време на изпълнението ѝ на почивката на Супербол през 2017 г. Това е още едно забавно съвпадение, което е признато от сценаристите. Епизодът се казва "Лиса става Гага".

Едно по-смело предсказание идва още през 1995 г. и показва, че в бъдещето всички ще имат умен часовник. Епизодът е издирен от запалени фенове, за да може да бъде потвърден в настоящето.