Семира: Нарочно отпаднах от „Игри на волята“

Нещо за четене
17:12 - 18 Октомври 2021
4304
Семира: Нарочно отпаднах от „Игри на волята“

Една от най-противоречивите участнички в „Игри на волята“ - Семира, призна, че е отпаднала нарочно в директната елиминация, излъчена в петък вечер. Като причина за това тя посочи влошеното си психическо здраве, заради което нямало да може да е полезна на отбора си.

„С някои от хората в племето не се разбирахме добре и нещата се развиваха в тази посока. Искаше ми се това да свърши“, обясни Семира пред Нова телевизия.

По думите й, тя не се разбирала с Паулина, Стратимир и Рабухчиев още от самото начало. А причината за това била, че те се смятали за най-силните и можещите.

„А в тези игри не се гледат само физическите качества. Трябва да си човек, да имаш отношение, да знаеш как да разговаряш с другите. Не само да нападаш и критикуваш. За мен най-голямата трудност беше, че не се разбирахме помежду си“, откровена е Семира.

Най-трудният й момент бил получаването на паник атака след битка в морето. „Тогава Елена спря да играе, застана до мен и ме гушна. Защото никога преди не се бях чувствала така, както тогава. И след битката трудно се съвзех, защото паниките си продължаваха. Вторият труден момент беше на рождения ми ден, когато разбрах, че ще го отбележа на Дивата река, без близките ми хора“, разказа още студентката по право.