Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?

Астрология
18:01 - 24 Май 2022
3780
Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?

Сезонът на Близнаците дойде! Той започна на 21-и май и продължава до 21-и юни.  Подгответе се да бъдете много заети, да общувате, телефонът ви постоянно да вибрира и да създавате нови връзки. Чакат ви приключения. За въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци периодът е чудесен, а променливите знаци Дева, Стрелец и Риби ще имат забързано ежедневие. Ето прогнозата, според американския "Cosmopolitan".

Овен 

Този нов ресторант, който искахте да посетите в града; онова кафене, в което винаги сте искали да седнете, но още не сте... Е, сега е време да направите това! Опитвайте нови неща, излизайте повече, посещавайте нови места и създавайте нови връзки през сезона. Време е за раздвижване и промени.

Телец

Помислете кои са най-важните хора за вас. И анализирайте кое наистина е от значение за вас. Сега ще мислите доста върху ценностите си и ще решите кое/кои хора наистина цените в живота си. Когато го осъзнаете, направете така, че тези проекти да проработят и да заздравите връзките със скъпите хора. Старайте се в работата, очаква ви бонус или повишение.

Близнаци

Това е вашият сезон и вие сте главните герои. Светът е в краката ви и всички обръщат внимание на вас. Бъдете спонтанни! Правете много планове с компанията. Прекарвайте си забавно, правете купони вкъщи. Отдайте се на веселие и на много срещи и излизания.

В сезона на Раците ще презаредите батериите.

Рак

Емоционален период. В сезона на Близнаците винаги се натъквате на бивши гаджета, а е възможно сега да срещнете и бивши приятели. Не бъдете прекалено сърдити. Намерете начин, по който спокойно да разрешите проблемите и бъдете мили, за да може да продължите напред.

Лъв

Ставате по-социални през периода. Изкарвате си страхотно с най-добрите приятели, създавате нови връзки и се чувствате много популярни. Може да премахнете някои излишни хора от живота си и да пуснете враговете, които се преструват на приятели, да си отидат. Спокойно, ще има с кого да ги замените.

Дева

Всички погледи са вперени във вас, особено на работа! Завършвате важни проекти, правите силно впечатление с презентациите си, минавате на нов етап. Ако работите здраво, може да получите бонус или повишение. Вие сте трудолюбиви, но невинаги получавате похвали за това. Сега ще получите признание и ще се чувствате страхотно.

Везни

Бъдете спонтанни и изследвайте света около себе си. Това е чудесно време от годината, в което да направите пътешествие с приятели или да отидете на романтична екскурзия с любимия човек. Така заздравявате връзките, но и посещавате нови места, чакат ви нови преживявания. Разширявате хоризонта си.

Скорпион

Това е период, в който ще анализирате себе си, връзките си и ако имате партньор - как си съдействате с него. Ще трябва да помислите какви нужди и желания имате във връзката, както и кави има партньорът.

Дали те съвпадат? Ще правите много анализи и ще провеждате много разговори, но до края на периода връзката ще стане много по-силна.

Или ще осъзнаете какъв партньор търсите.

Стрелец

Това е сезон на любовта за вас! Ще искате да се гушкате с любимия човек и да сте романтични. Чудесен период за промяна в любовния живот, ако сте необвързани. Но трябва да изчакате да свърши ретроградния Меркурий (3-и юни), преди да действате.

Козирог

Ще имате доста работа през периода. Постоянно сте заети - в службата, в училище, в дома. Организирайте се и свършете всичко. Може да използвате енергията на Близнаците, за да станете по-продуктивни. Ще направите много промени и различна организация, но си струва.

Водолей

На фокус ще са романтиката, любовта, секса и забавлението. Ще получавате много повече романтични жестове и сексуалният ви живот ще е във възход. Ако искате нещо несериозно, просто флирт, пак ще имате късмет. Не приемайте нещата твърде сериозно. Просто се забавлявайте и се запознайте с нови хора.

Риби

Ще сте много заети вкъщи. Прекарайте повече време в дома, променете декора и обзавеждането, говорете повече със семейството или съквартирантите. Върнете се към корените си и помислете как да превърнете жилището в дом.