Шарън Стоун пак заби младо лъвче

Шоу
12:53 - 24 Ноември 2021
2831
Шарън Стоун пак заби младо лъвче

Шарън Стоун бе забелязана в компанията на привлекателен мъж с поне 20 години по-млад от нея по време на премиера в Лос Анджелис през уикенда. 63-годишната звезда от „Първичен инстинкт“ прекара известно време с мистериозния непознат на коктейла след прожекцията и си тръгна под ръка с него.

Таблоидите веднага се заинтригуваха от самоличността на мъжа до актрисата и дори призоваха читателите си да им пишат, в случай че знаят кой е той. През лятото Шарън Стоун неколкократно бе забелязвана в компанията на 25-годишния рапър RMR, с когото май изкара бурна афера.

Стоун, която е била омъжена два пъти – за Майкъл Грийнбърг и Фил Бронщайн, винаги се е радвала на внимание от страна на мъжете. Тя е била в интимни отношения и с актьора Крисчън Слейтър, кънтрипевеца Дуайт Йоакам, бизнесмена Анджело Бофа и др. Въпреки богатия си опит с мъжете, миналата година актрисата изрази разочарование от неискреността на хората и обяви, че приключва със срещите и връзките. "Приключвам със срещите, защото виждам, че хората не са искрени и просто не заслужават моето време. Наслаждавам се на времето, прекарано с децата и приятелите ми", каза тогава Стоун.