Шефът на „Ефбет” пак изригна: САЩ обяви Божков за най- печалния ни гангстер

Наблюдаваме заложническа криза с акциите на Левски, заяви Цветомир Найденов

Общество
12:13 - 20 Май 2020
7518
Шефът на „Ефбет” пак изригна: САЩ обяви Божков за най-печалния ни гангстер

През 2009 г. Държавният департамент на САЩ определи Васил Божков като най-печалния гангстер на България. Това е според официалните им документи. 2020 г.  е станал още по-печален. Това коментира пред "Телеграф медиа" шефът на "Ефбет" Цветомир Найденов по повод новата провокация на издирвания хазартен бос с акциите на футболния клуб Левски.

Сутринта в социалните мрежи укриващият се в ОАЕ от правосъдието Божков дори намеква за "нови избори".

"Сега ще гледаме поредния фарс, в който най-печалния ни гангстер ще се прави на Централна избирателна комисия (ЦИК) и ще прави избори за "Левски" с електронна анкета. Не му чета глупостите, но според мен не може да се избира нов собственик с анкета. Ако избраният не иска, тогава какво правим? Какви са тези експерименти.

Наблюдаваме заложническа криза с акциите на Левски. Най-голямата сила в света - САЩ го определи за най-печалния ни гангстер. Година след година става още по-печален, печален.

Първо феновете се определиха като хора, които искат да вземат акциите, после легендите в лицето на Наско Сираков, за какво ги прави тези циркове Божков не знам. Но в крайна сметка неговата стратегия е да държи акциите, защото иска да има публичност, защото, ако ги предаде, няма кой да му чете написаното по салфетки и листчета. Всички ще го забравят бързо като други укриващи се от закона лица в чужбина“, подчерта Цветомир Найденов.